FOTBAL  »  Superliga  »  PLEACĂ HELDER?

Şoc la Dinamo » Helder ar putea pleca la Lokomotiv Moscova!

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2010 00:00

Ştirile Sportive ale Antenei 1 anunţă că oficialii dinamovişti s-ar fi înţeles să-l vîndă pe fundaşul de 22 de ani, Helder da Silva în Rusia!

După ce cîinii s-au mişcat repede chiar în prima zi de transferuri făcîndu-l pe Helder să schimbe cartierele, din Giuleşti în Ştefan cel Mare, se pare că brazilianul ar putea schimba şi ţara din viitorul campionat. Cel mai rapid fotbalist din Liga 1 a fost dorit insistent şi de Politehnica Timişoara, însă acesta a preferat să semneze pe 25 mai cu Dinamo.

Dorit insistent de dinamovişti după finalul campionatului, în special de preşedintele executiv, Cristi Borcea, se pare că ruşii de la Lokomotiv Moscova au făcut o ofertă de nerefuzat pentru Helder. Oficialii celor două cluburi discută posibilul transfer al fundaşului în Rusia, urmînd ca zilele viitoare să se stabilească clar echipa la care Helder va juca.

Helder a fost în cantonamentul din această vară cu Dinamo, unde a jucat doar 44 de minute în cele cinci meciuri amicale pe care elevii lui Ioan Andone le-au disputat în Austria.

13.000 de euro cîştigă Helder în Ştefan cel Mare

2 este cifra golurilor marcate de brazilian la Rapid, bifînd 2.092 de minute în 30 de partide. Media notelor gsp este 5,52

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
maryanos-dinamo
maryanos-dinamo  •  06 Iulie 2010, 13:33

e incredibil asa ceva suntem desul curcilor. RUSINE CONDUCERII DINAMOVISTE

florinch
florinch  •  06 Iulie 2010, 07:42

Mai fratilor,voi nu sunteti sanatori?Pai dupa ce ca nu ati adus decat 2 jucatori pana acum,voi vindeti deja unul din ei?Este clar,la Dinamo este dezastru.Sa zicem mersi daca nu retrogradam anul asta.Nu cred ca exista vreun management mai prost la vreo echipa decat la noi.

666piturca
666piturca  •  06 Iulie 2010, 04:15

@Vladutz 89 Uite, in caz ca aveai neclaritati, cine suntem. Astia suntem, nu tre sa cauti prea mult: - Se prostitueaza cu baiatul dupa ea! Poveste socanta in Turnu Severin, Mehedinti: o femeie de 40 de ani se prostitueaza seara de seara, avandu-l aproape si pe fiul ei de 12 ani.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează