FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

ŞOC Rapidul îşi pierde simbolul! » Pancu: "S-a terminat, în vară plec definitiv!"

Pancu e supărat că nu l-a căutat nimeni ca să îi prelungească contractul.
Pancu e supărat că nu l-a căutat nimeni ca să îi prelungească contractul.

Articol de , - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 21:21

Pancu e supărat că nimeni din conducere nu i-a oferit prelungirea angajamentului şi spune că acest sezon e ultimul al său în Giuleşti.

Scandal în Giuleşti! Nu doar că n-au mişcat deloc pe piaţa transferurilor, dar şefii din Grant au reuşit să-l supere şi pe Daniel Pancu (34 de ani), cel mai în formă alb-vişiniu în acest sezon! Intrat în ultimele 6 luni de contract, Pancone e supărat că nimeni nu l-a contactat pentru a discuta despre prelungirea acordului şi e decis ca la finalul campionatului să se despartă definitiv de Rapid.

Apropiaţi ai fotbalistului susţin că acesta a refuzat în finalul anului trecut două oferte bune din străinătate, una din China şi una din ţările arabe, iar acum se simte trădat de conducerea rapidistă: "Putea să cîştige bani frumoşi, dar a preferat să stea pentru că-şi doreşte enorm încă un titlu cu Rapid, voia să se retragă în Giuleşti. Acum, după sentinţa primită în acel proces, cînd a primit 10 luni cu suspendare, imaginea lui «afară» a fost afectată. Se aştepta să i se ofere un nou contract, să i se acorde puţină încredere". Nici un oficial din Grant nu a putut fi contactat pentru a comenta.

- Pancone, ai vorbit cu careva din conducere pe seama prelungirii angajamentului?
- Nu, dar asta e viaţa, e strategia lor şi nu-i condamn. Să facă ce vor!

- Crezi că s-au gîndit că ai 34 de ani şi că la vîrsta asta nu au cum să te mai piardă?
- Nu ştiu, însă nu contează ce scrie în buletin, ci cum te simţi. Eu parcă am 27 de ani, voi mai putea juca lejer încă două sezoane în afară de acesta. N-am nici o emoţie, sper doar să n-am parte de o accidentare serioasă. Oricum, e clar că nu-mi voi încheia cariera la Rapid, din păcate.

- De ce te-ai răzgîndit? Spuneai că ăsta e visul tău...
- Pentru că eu la 1 ianuarie am intrat în ultimele 6 luni de contract şi pot semna cu orice club! Dacă aş fi fost dorit în continuare, mi s-ar fi spus asta, dar cu mine nu a vorbit nimeni. Poate au considerat că nu mai pot ajuta echipa, nu ştiu! Un lucru e clar: s-a terminat povestea! De acum nu mai vreau eu să discut prelungirea. Oricine va veni la mine să vorbim, îl voi refuza. Au avut suficient timp să o facă pînă la 31 decembrie!

- Totuşi, mai ai contract cu Rapid pînă la vară, mai au timp să...
- Nu mă mai interesează! Timpul a expirat! Voi rămîne toată viaţa rapidist şi pînă la ultimul meci pe care-l voi juca în tricoul alb-vişiniu voi da o mie la sută pe teren, aşa cum am făcut-o mereu.

- Nu există nici o modalitate să te facă să te răzgîndeşti?
- Eu sînt un om ambiţios, orgolios. Cînd spun ceva, aşa fac!

- Dar ai ceva oferte de "afară"? E adevărat că ai refuzat în urmă cu o lună două propuneri?
- Nu contează, oricum nu mă mai gîndesc să plec în străinătate. Mă voi retrage în vara lui 2014, de la o formaţie din România. N-am vorbit cu nici un club pînă acum, însă cred că-mi pot găsi de lucru în Liga 1 după ce mă voi despărţi de Rapid.

11 goluri a marcat Pancu în 2011 pentru Rapid în toate competiţiile, fiind cel mai bun marcator al giuleştenilor

6 trofee şi-a trecut Pancone în palmares pînă în prezent cu Rapid: un titlu (1999), trei Cupe (1998, 2002, 2006) şi două Supercupe (1999, 2002)

6.000 de euro pe lună cîştigă Pancu în Grant, avînd cel mai mic salariu din lot, cu excepţia tinerilor promovaţi de la echipa a doua

"Pancone mi-a oferit un cadou extraordinar la revenirea mea aici. La cum joacă, nu văd ce problemă să fie ca să-i prelungim contractul" ( Zotta, pe 23 noiembrie 2011, la revenirea ca preşedinte la Rapid)

"Pe 16 sînt la antrenament"

Din Portugalia, Rui Duarte (31 de ani) îi anunţă pe giuleşteni că nu va mai proceda precum în trecut şi că şi-a luat deja bilet de avion pentru a nu întîrzia. "Gata, m-am făcut băiat cuminte, trebuie să fiu mai responsabil pentru că nu mai am mult timp de jucat fotbal. Pe 16 ianuarie voi fi la antrenamente. Nu am găsit un zbor ca să ajung încă de pe 15, dar am vorbit cu cei din conducere şi nu sînt probleme. Cînd ajung, probabil, voi semna şi noul contract, sînt şanse mari să mai rămîn în Giuleşti încă doi ani. Mă simt dorit şi nu-mi vine să mai schimb campionatul la vîrsta asta"

Cină rapidistă în Cetatea Eternă
Aflat la Roma, unde a urmărit antrenamentele conduse de Luis Enrique, Răzvan Lucescu şi-a făcut timp şi a cinat joi seara alături de Ovidiu Herea, care se află în capitala Italiei pentru un control medical. Celor doi li s-a alăturat şi gorjeanul Cosmin Băcilă, aflat acolo la recuperare. Altfel, Herea a primit veşti bune de la doctori. Operaţia suferită la meniscul piciorului drept a fost o reuşită şi mijlocaşul va începe pregătirea oe 15 ianuarie, în acelaşi timp cu ceilalţi rapidişti.

Inbox
- Giuleştenii şi-au modificat programul de pregătire din Antalya şi au decis să participe la Kadîrov Cup, turneu organizat de patronul clubului Terek Groznîi, unde vor mai participa: Polonia Varşovia, Obolon Kiev, Metalurg Harkov, Ahktakov şi Neftci Baku.
- Fostul rapidist Cesinha s-a acomodat în Grecia, la Larisa, în Liga a 2-a, reuşind să marcheze de două ori, în cele 7 partide pe care le-a bifat în acest sezon.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (54)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  08 Ianuarie 2012, 00:54

intr-un fel asa va trebuie baieti(fanii rapidisti)..cand ati vazut ca vine inapoi tradatorul ala de zotta,nu prea v-am auzit sa protestati..noi l-am primit pe mm cu injuraturi si proteste!...si zotta ca si omologul sau(stoica)sunt doar niste mascarici buni de trimis in fata(un fel de sageti)de catre zgarie-branza ala si de cioban..chipurile,ca noi suporterii sa ne luam de ei(de fapt noi stim cine-s vinovatii)...sincer,imi pare rau de Pancu(mai ales ca-s iesean si am fost si la juniori in aceeasi echipa)..si eu chiar il cred cand spune ca nu va semna,e un caracter puternic(poate doar dragostea fata de club sa-l faca sa se razgandeasca)..cat despre mine(ca stelist)nu pot decat sa ma bucur

miburapa
miburapa  •  07 Ianuarie 2012, 20:47

E timpul sa te alaturi eRomaniei in incercarea de a redeveni o forta mondiala! La prima vedere un joc, este de fapt un simulator economic, politic, militar, media... www.tinyurl.com/7t5ngeq

bengosss
bengosss  •  07 Ianuarie 2012, 17:46

SOC! S.a terminat alcoolul pe sub pod. SOC! Penalul dement n.are sprit. Vai de capul meu ce soc. Simbolul Jilavei cu suspendare pleaca. SIMBOUL

Vezi toate comentariile (54)
Comentează