FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Soluţia e Ferfelea! » Becali negociază cu Şiman pentru fotbalistul Sportului

Ferfelea are 12 goluri marcate în cele 110 meciuri jucate în Liga 1
Ferfelea are 12 goluri marcate în cele 110 meciuri jucate în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 23:10

Şiman i l-a propus Stelei pe mijlocaşul de 27 de ani de la Sportul. Gigi şi patronul din Regie au tratat aseară transferul ”studentului” play-maker.

Dorinţa lui Becali de a aduce un mijlocaş ofensiv i-a dat o idee lui Vasile Şiman. Patronul Sportului i l-a propus pe Viorel Ferfelea. Are 27 de ani şi a evoluat pînă acum numai în Regie, unde a debutat în urmă cu 8 ani. Şiman şi Becali negociau aseară, tîrziu, trecerea în Ghencea a play-makerului din Regie.

Ferfelea a jucat constant bine pentru Sportul în toate sezoanele în care a evoluat în alb şi negru, dar a rămas printre ultimii din generaţia lui care n-au prins un transfer la un club mai important. Şi de aceea, Şiman i l-a oferit lui Gigi. "Nu pot să confirm pentru moment, întrucît deocamdată nu există nici un mesaj clar de la Steaua", a comentat patronul Sportului aseară.

Discuţiile lui cu Becali au continuat şi după aceea. Ferfelea e apropiat, ca profil, de Filipe Teixeira, opţiunea numărul 1 pe care au avut-o roş-albaştrii în ultimele zile, dar pe care au ratat-o. "Studentul" e de picior drept şi a jucat cel mai des în centru, ca mijlocaş sau atacant retras, dar a mai fost folosit şi pe partea stîngă, adică în poziţia în care e utilizat Tănase la Steaua.

N-au funcţionat în Ghencea
Nu e prima oară cînd Steaua e tentată să ia jucători de la Sportul. Tiberiu Bălan e cel mai recent exemplu de fotbalist fost în Regie care a trecut în Ghencea. În trecutul recent au mai jucat în roşu şi albastru şi Galamaz, şi Stelian Stancu, ambii fundaşi. Nici unul dintre aceşti jucători n-a confirmat pe deplin aşteptările.

L-a promovat Petrescu
Ferfelea e ultimul jucător rămas la Sportul pe care Dan Petrescu l-a promovat în Regie. "Bursucul" s-a ocupat personal să-l aducă pe Ferfelea la Sportul, de la o şcoală de fotbal, şi l-a folosit ca titular în majoritatea partidelor, chiar dacă Viorel era atunci printre cei mai tineri din lot.

A început la Dinamo
Ferfelea era dinamovist acum 15 ani. El a jucat fotbal la Dinamo iniţial, dar a plecat de la juniorii "cîinilor". Nu e unicul caz, dintre fotbaliştii care au impresionat în Regie. Dacian Varga a jucat şi el la grupele de juniori din Ştefan cel Mare, însă a fost dat afară şi a ajuns tot la Sportul, ca şi Ferfelea.

33 de goluri a marcat Ferfelea pentru Sportul în ultimele trei sezoane, dintre care 10 reuşite au fost în Liga 1, restul în al doilea eşalon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  04 Septembrie 2012, 22:38
Postat de domana pe 04 Septembrie 2012, 10:49

INCA O DATA GIGI A MINTIT NU A LUAT PE NIMENI VAI DE STEAUA LUI MA INTREB OMUL ACESTA NU-SI DA SEAMA CA DUMNEZEU S-A CONVINS CA NU E UN BUN CRESTIN

da exista dumnezoo?

luciansj
luciansj  •  04 Septembrie 2012, 19:06

Nici anu asta din peste 100 de ani nu o sa castige Steaua campionatul daca face asemenea transferuri de 5 lei

ernesto365
ernesto365  •  04 Septembrie 2012, 12:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

astia nici nu stiu ce este un ceangau, au auzit si ei de la valah si repeta ca papagalii.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează