FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV VIDEO Sorin Cârțu, dezvăluiri tulburătoare în interviul acordat Gazetei: „E o boală perversă! Am descoperit-o întâmplător”

Sorin Cârțu, în interviul acordat Gazetei
Sorin Cârțu, în interviul acordat Gazetei

Articol de , - Publicat joi, 23 februarie 2023 12:01 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 14:35

Sorin Cârțu (67 de ani), conducătorul Universității Craiova, a trebuit să ducă o luptă crâncenă cu boala. Sorinaccio a oferit detalii tulburătoare în interviul de două pagini oferit joi Gazetei Sporturilor

  • Președintele oltenilor s-a destăinuit Gazetei Sporturilor într-un interviu acordat reporterului Eduard Apostol. Citește-l integral AICI!

„16 ani m-am luptat cu hepatita C, detaliu care m-a dat în spate de la antrenorat. Am pus o frână, ca să am un pic grijă și de sănătate. O boală perversă, dacă nu ești atent cu ea... Am descoperit-o întâmplător, mai aveam un pic și ajungeam la ciroză. De la dantură a început, am înțeles, am luat-o de la stomatologie. S-a declanșat maxim pe stare de stres, după moartea mamei, în 1998.

În perioada aia, aveam un iureș și cu frații Mihăilești, aveau să-mi dea vreo 150.000 de dolari. Venisem cu ei pe prietenie și am cedat din calitatea mea, m-am complăcut la o situație de Divizia B. 

Și m-am dus în fața oglinzii, mi-am dat două palme și i-am lăsat încolo de bani. Am pierdut multe sute de mii de euro din diverse contracte neonorate”, a rememorat Cârțu. 

O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”
INTERVIU
O figură importantă din fotbalul românesc reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”

Preferații lui Cârțu: Trapattoni și Leo Beenhakker

Sorinaccio este fanul a doi antrenori de faimă, italianul Giovanni Trapattoni și olandezul Leo Beenhakker:

„Olandezul a fost mintea limpede care a făcut Ajaxul ăla uriaș de la mijlocul anilor '90. Van Gaal a fost secundul lui, apoi a preluat ce a lăsat celălalt. L-am cunoscut pe Beenhaker la victoria naționalei cu Danemarca, atunci când ne-am calificat la Coppa del Mondo. Nu eram apropiat ca trăire de olandez, mai degrabă de Trap. 

De la el am preluat gestul acela de a sta pe «ciuci». Italianul stătea așa, pe vine. N-am vrut să-l imit neapărat. În timpul meciului, mai apărea oboseala, pentru mine era ca o odihnă”. 

Citește și:

Sorin Cârțu reclamă: „Sunt slăbit de la vaccin!” » Crede în teoria conspirației: „Totul a fost premeditat”

EXCLUSIV // VIDEO Sorin Cârțu le face o promisiune uriașă oltenilor: „Îmi tatuez un leuț jonglând cu mingea când vom lua campionatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rocky3
rocky3  •  23 Februarie 2023, 22:36

Multă sănătate domnule Cârtu!

ortega
ortega  •  23 Februarie 2023, 22:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează