FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârţu şi Emil Săndoi: ”Universitatea rămîne a Craiovei” » Unde îşi va disputa CSU meciurile din retur

Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)
Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 21:50

Cârţu şi Săndoi şi-au dezvăluit trăirile pe care le au în aceste zile, cînd ”Ion Oblemenco” se demolează bucată cu bucată. Juveţii vor juca pe "Extensiv" în retur.

Stadionul " Ion Oblemenco" este în plin proces de demolare. Sînt scoase scaunele, gardul împrejmuitor, mobilierul. Demolarea propriu-zisă a arenei ridicate în urmă cu 47 de ani se va face după ce se va încheia licitaţia pentru desemnarea firmei ce va intra cu buldozerele.

Dacă pozele nu sînt recomandate celor sensibili, care au trăit momente magice pe vechiul "Central", Sorin Cârţu şi Emil Săndoi au povestit, cu nostalgie, ce reprezintă pentru ei, foşti jucători de legendă ai Ştiinţei, arena "Ion Oblemenco".

"Nu e pompos dacă spunem că a fost şi va fi mereu «templul fotbalului-spectacol» din România. Aici, pe «Central», s-a învăţat ce e ăla fotbal european. Cele mai frumoase meciuri, cele mai de succes partide, cele mai de suflet, toate au fost la Craiova. Dar e normal să ajungem la ideea unei arene moderne, lumea se schimbă, evoluează", a comentat directorul tehnic al oltenilor.

"Pe "Oblemenco" am debutat, aici am făcut performanţă, aici am obţinut performanţe de neuitat. Mă încearcă un sentiment de nostalgie, fiindcă pierd ceva drag. Totuşi, trebuie să intrăm în lumea civilizată, să aducem familii întregi la noua arenă, care să fie şi un simbol al eleganţei", a punctat antrenorul principal.

340 de mii de euro costă doar demolarea arenei, sumă aprobată de Consiliul Local Craiova. Noul stadion, cu 31.000 de locuri, va costa 55 de milioane euro

22 decembrie 2014 e data limită pentru depunerea ofertelor pentru firma ce va ridica noua arenă a Băniei. Conform caietului de sarcini, stadionul ar trebui să fie gata în 17 luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:28

ps - oricum, vor avea un stadion superb, in 2 ani. pe banii statului, asta e, unii sunt smecheri rau..) parca o vad si pe Madame, maine poimaine, cu bratari deluxe..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:27

jelesc ? se pare ca fac un remember, e cu totul altceva.>)

stiintza4ever
stiintza4ever  •  18 Decembrie 2014, 23:54
Postat de ipsilante pe 18 Decembrie 2014, 20:41

Esti penibil! Ce sa discut cu tine? In afara refrenelor, marca mititelu, altceva ti-e imposibil sa dai pe goarna... Balmajeste in pace, de unul singur, ca nu te contrazice nimeni... Poate asa esti si tu fericit, sarmana creatura imatura! FORZA STIINTA!

Credeai ca am uitat ce pramatie esti?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează