FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Sorin Cîrţu: "La cum au jucat în repriza a doua, nici 2-0 nu ştiu dacă îi era suficient Craiovei" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Fostul antrenor al Universităţii Craiova Sorin Cîrţu vorbeşte despre problemele de arbitraj de la partida cu Steaua, din weekend, şi spune că nici măcar validarea golului anulat lui Mihai Costea nu le-ar fi garantat oltenilor victoria.

"OniCash, nu Onicaş, aşa ar trebui să-l cheme pe arbitrul de margine de la Steaua - Craiova. A comis-o, trebuie să recunoască, de ce spune în continuare că e ofsaid? Nici un scor de 2-0 nu ştiu dacă îi dădea siguranţă Universităţii la cum au jucat în repriza secundă, însă era un avantaj important.

Steaua a pasat, a tras la poartă, a controlat cea de-a doua parte a meciului. Nu ştiu ce intenţii are Mititelu, să retragă echipa de la Severin la Craiova, acolo nu are nici o identitate", a spus Sorin Cîrţu la sportro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (82)
maryan72
maryan72  •  03 August 2010, 19:23

sibelius daca pe mine ma intrebi sa stii ca golurile se dau pe greselile jucatorilor nu a antrenorului.deocamdata craiova lui ticleanu arata mai echipa fata de cea de anul trecut.iar despre cartu nu am decat imaginea aceea in care dadea cu capul in copertina de la banca de rezerve la meciul mioveni cu dinamo parca.

bobycoravu
bobycoravu  •  03 August 2010, 18:31

cartule esti cu capul

sibelius
sibelius  •  03 August 2010, 16:15

@maryan71: Ce mare antrenor e Ticleanu? Ce cautau 4 stelisti nemarcati la 1m de poarta voastra la golul de 1-1? De ce nu l-a marcat nimeni pe Surdu la golul de 2-1?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează