FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, MÎINE 20:20, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Sorine, înţelegi ceva?! :) » Strătilă trebuie să comunice prin intermediari cu antrenorul Bonetti

Dinamo a plătit 250.000 de euro pentru Strătilă în ianuarie şi trebuie să achite încă 150.000 de euro în iunie
Dinamo a plătit 250.000 de euro pentru Strătilă în ianuarie şi trebuie să achite încă 150.000 de euro în iunie

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 21:26

Strătilă recunoaşte că are nevoie de translator cînd trebuie să discute cu Bonetti, însă spune că italianul e un antrenor pe gustul său


Nu doar Marius Alexe e fericit cu Dario Bonetti. Sorin Strătilă, care, în ultimele etape cu Ciobotariu pe bancă, nu mai prindea nici lotul lărgit, a reintrat în circuit. A avut evoluţii apreciate cu Concordia (3-1) şi cu Ceahlăul (3-2), iar tehnicianul italian îi apreciază calităţile.
"Am trecut peste momentul prost imediat cum a venit domnul Bonetti. Înainte eram lăsat în afara lotului, nu ştiu de ce pentru că nimeni nu mi-a explicat nimic. Bonetti vorbeşte mereu cu mine, îmi dă încredere. Nu ştiu eu perfect italiană, dar avem translator la echipă, astfel că ne descurcăm. Mi-a zis că am viteză bună şi calităţi cu care nu se poate lăuda oricine, numai că trebuie să mai lucrez tactic, să fiu mai ordonat şi să fac şi faza defensivă", a declarat mijlocaşul de 25 de ani.

Strătilă îi roagă pe fani să nu mai huiduie echipa: "La primul meu meci ca titular, cu Sportul, au început suporterii să huiduie, să înjure şi gata, s-a terminat tot! Ce să mai joc?! Nu-mi mai ieşea nici un dribling, nimic. Cînd am fost încurajaţi, am făcut spectacol şi am bătut!".

171 de minute a jucat Strătilă în 6 partide în acest sezon pentru Dinamo. N-a izbutit nici un gol sau vreo pasă decisivă

"Cînd mergi cu Dinamo prin ţară, toată lumea îţi acordă atenţie, însă trebuie să fii mereu sus, să joci bine, altfel e jale, din iubit devii înjurat"
Sorin Strătilă, mijlocaş Dinamo

"Văd că rapidiştii vin tare de tot din urmă, sper să facă şi ei un egal cu Steaua, să se mai tempereze"
Sorin Strătilă, mijlocaş Dinamo


"Mită" pentru un loc de titular :)
George Ţucudean a fost subiectul glumelor în vestiarul dinamovist. La antrenamentul de ieri, atacantul de 21 de ani şi-a etalat ultima achiziţie de lux, un Ferrari 458, în valoare de 200.000 de euro, apoi a mers în vestiar şi i-a oferit antrenorului Bonetti ultimul model de ghete apărut pe piaţă. Încălţările, în culorile rivalei Steaua, cu inserţii albe, aveau inscripţionat şi numele atacantului (foto). "Cadoul ăsta e cu subînţeles, vrei să fii titular nu?!", s-au amuzat "cîinii".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
ionut.07
ionut.07  •  26 Aprilie 2012, 12:16
Postat de biancorossi pe 26 Aprilie 2012, 09:52

probabil te referi la rus. daca te referi la ala, afla ca e si mai grav decat ai caracterizat tu insuti,. cat despre antrenor si invatarea limbii... italiana nu e asa diferita de lb romana. pe de alta parte, ce crezi tu ca le spune un antrenor jucatorilor? ai jucat fotbal vreodata, cu antrenor? 100% nu. iti spun eu, le da maxim 3-4 indicatii de pozitionare: ce traseu sa aibe, pana unde sa urce, sau unde sa coboare la un moment dat, cum sa stranga la dublaj, in ce zona sa iasa la primire, etc, in functie de profilul jucatorului. tu ai impresia ca un fotbalist e un doctorand ceva?? lumea e plina de cluburi cu jucatori din zeci de natii la care e de ajuns o singura limba: limba fotbalu

Corect! Trebuie sa faci si mici precizari. Poate sa dialogheze cu el si-n particular. Multi antrenori procedeaza astfel. Ca orice om, si jucatorii mai au nevoie de sustinere. Moralul nu are nimic de-a face cu talentul. Si-atunci antrenorul considera de cuviinta sa vorbeasca separat cu acel jucator. La asta s-a referit Statila, mai mult ca sigur. Referitor la schemele tehnico-tactice, se folosesc mimica si gestica. Ultima in speta. Nu este nevoie de a sti limba respectiva. Si, desi italiana face parte din familia lb.latine, pentru a purta un dialog si pentru a intelege e nevoie sa stii cam 30%din acea limba. Lui Stratila ii este greu sa comunice, nu sa inteleaga explicatiile.

leroiv72
leroiv72  •  26 Aprilie 2012, 11:37

"Strătilă recunoaşte că are nevoie de translator cînd trebuie să discute cu Bonetti, însă spune că italianul e un antrenor pe gustul său" iti dai seama ce'are asta'n cap daca bonetti e pe placul lui, desi nu intelege ce spune!!! :D

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Aprilie 2012, 10:15
Postat de sundance_nr_one pe 26 Aprilie 2012, 04:18

Du-te bă la școala italiană este lingă cinema Scala la 10 minute de mers cu masina de dinamo . Ti-ar sta bine sa fii coleg cu bucuresteni cu media de vîrsta 9,10 ani . Cred ca la fizicul tau incapi si in băncuță .

scoala italiana nu este langa scala, este in alta parte (e pe Vasile Lascar, stii unde e strada asta?). Acolo unde zici tu este biserica italiana. Si ca sa stii si tu, ca am vazut ca tot te dai "de pe Magheru" afla ca acolo bulevardul se numeste Nicolae Balcescu, "bucurestean" facut de Ceausescu ce esti..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează