FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Spadacio negociază cu Steaua » Ghencea îl aşteaptă pe căpitanul Giuleştiului!

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 03 mai 2011 22:18

Spadacio, cel mai important fotbalist al Rapidului în ultimii doi ani, negociază cu roş-albaştrii şi va semna cu Steaua dacă nu-şi va găsi un contract mai bun la un club din Vest

Juliano Spadacio tratează cu Steaua, tocmai în preajma meciului pe care roş-albaştrii îl susţin cu fosta lui echipă. Fostul căpitan al Rapidului aşteaptă ca FIFA să-l declare liber de contract, după ce s-a adresat forului internaţional şi s-a plîns că giuleştenii nu l-au plătit trei luni consecutive. Între timp, agentul lui îi caută o destinaţie viitoare. Gigi Becali îl aşteaptă în Ghencea, "cînd o să fie declarat liber". Impresarul mijlocaşului, Decio Berman, a fost în ultimele două zile la Bucureşti şi a discutat cu roş-albaştrii.

Concluzia agentului: "Juliano are 30 de ani şi vrea un contract foarte bun, normal. El speră să prindă ceva în vestul Europei, într-o ligă mai tare şi pe bani mai mulţi. N-are nimic cu România, deci poate juca şi la Steaua, dacă-i vor fi satisfăcute cererile!". Mijlocaşul ofensiv avea la Rapid 288.000 de euro pe an, unul dintre cele mai mari salarii din România.

"E exclus ca Juliano să revină la Rapid! I-a ajuns cît a jucat acolo, acum FIFA îl va declara sigur liber, întrucît clubul nu a respectat contractul"
Decio Berman, agentul lui Spadacio


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
gabriel_tabacaru
gabriel_tabacaru  •  19 Mai 2011, 01:42

cel mai urat..... sa nu aud de asta... cum sa se duca spadacio la jegosii aia???? la oi ?? ce spadacio are fata de oier??? spadacio e iubit la noi in giulesti....FORZA SPADACIO! FORZA RAPID!!!

pancu_mereu_idolul_meu
pancu_mereu_idolul_meu  •  11 Mai 2011, 17:53

domnu agent nu-l sfatuiti pe spadacio sa se duca la steaua k o sa aibe de suferit nu faceti astfel de tampenii ; el a luat o gramada de bani de la rapid, are si cel mai mare contract; nu o sa fie declarat liber de contract si o sa plateasca niste amenzi de o sa se sature ; at o sa-i para rau k a plecat

eminem1993
eminem1993  •  04 Mai 2011, 19:53

vrajeala mah

Vezi toate comentariile (24)
Comentează