FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Spaniolul Raul del Campo şi-a rupt piciorul chiar de ziua lui :S

Raul del Campo a suferit o accidentare gravă, care-l va ţine pe tuşă aproximativ 6 luni
Raul del Campo a suferit o accidentare gravă, care-l va ţine pe tuşă aproximativ 6 luni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 17:07

În amicalul pe care Gaz Metan II l-a disputat la ora 11 cu FC Cisnădie, fotbalistul spaniol a protejat o minge, iar un adversar i-a căzut direct peste gleznă, provocîndu-i o ruptură de maleolă.

Randamentul scăzut pe care l-a avut sezonul precedent în care a evoluat doar 102 minute pentru medieşeni, i-a determinat pe oficialii Gazului Metan să nu îl includă pe spaniolul Raul Martin del Campo pe lista trimisă la UEFA pentru participarea în Europa League.

Mijlocaşul a fost trimis în urmă cu două săptămîni să se pregătească împreună cu echipa secundă a clubului iar astăzi la prînz a avut parte de un ghinion teribil.

Del Campo a fost transportat imediat la o clinică privată din Tg. Mureş unde i s-a efectuat un control medical amănunţit, iar mîine dimineaţă va fi pe masa de operaţie. Fotbalistul a împlinit astăzi 29 de ani. Jucătorul va avea nevoie de aproximativ 6 luni pentru a reveni pe teren.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mcernea
mcernea  •  27 Iulie 2011, 17:22

Comentariul tău...volver a casa puede ser mejor, aquí están luchando en vano

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close