FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sparge gheaţa! » Ţucudean vrea să fie primul atacant care înscrie în acest sezon pentru Dinamo

Ţucudean mai are contract cu Standard Liege pînă în vara lui 2017
Ţucudean mai are contract cu Standard Liege pînă în vara lui 2017

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 29 august 2013 11:02

George Ţucudean e hotărît să fie primul atacant care marchează pentru Dinamo în acest sezon şi promite să ajute echipa să prindă cupele europene.

E oficial! George Ţucudean va evolua, sub formă de împrumut, pentru Dinamo, pînă vara viitoare. Atacantul de 22 de ani a ajuns ieri în ţară, s-a alăturat lotului condus de Gheorghe Mulţescu în Poiana Braşov, iar de azi va începe antrenamentele cu "cîinii".

Atacanţii lui Dinamo nu au reuşit să înscrie în primele şase etape, iar Ţucudean le promite fanilor multe goluri: "Sînt foarte fericit că m-am întors, este un mediu bun pentru mine şi promit că voi da totul pentru această echipă. Sper să înscriu cît mai multe goluri şi să îmi ajut clubul de suflet să-şi atingă obiectivele, pentru că avem potenţial să ne calificăm în cupele europene".

George e hotărît să aibă evoluţii foarte bune pentru a reveni în Occident: "Nu e un pas înapoi faptul că am revenit la Dinamo. Vreau să mă întorc cît mai repede în fotbalul occidental pentru a nu mi se pune o etichetă falsă. Eu sînt tînăr şi am nevoie de meciuri în picioare, iar aici am şanse să joc şi vreau să o fac cît mai bine, îmi doresc performanţă!".

"Au plecat mulţi jucători, Dinamo are o echipă nouă şi cred că trebuie să crească şi să se dezvolte, dar e nevoie de timp, de răbdare şi apoi sigur vor veni şi rezultatele" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Ţucudean, conform transfermarkt.de, cu 500.000 de euro mai puţin decît în ianuarie, cînd s-a transferat la Standard

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cătălin aproape de revenire
Cătălin Munteanu a fost în week-end la control, în Turcia, la Acibadem, iar răspunsul medicilor a fost unul optimist pentru mijlocaşul de 34 de ani.

"Cap de Zmeu" a mers cu echipa la Poiana Braşov pentru a face antrenamente specifice de întărire a genunchiului afectat, iar doctorii susţin că Munteanu va putea reveni pe gazon spre jumătatea lunii septembrie.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
durul
durul  •  30 August 2013, 02:17

iar va faceti sperante desarte cu acest CUTZUDEAN !o sa va lamuriti si cu el si cel mai important transfer va fi cel al lui Multescu !

andreeadinamovista
andreeadinamovista  •  29 August 2013, 20:08

bine ar fi pt noi sa marcheze cat mai multe goluri..

capca1
capca1  •  29 August 2013, 14:27
Postat de conasu_boeru pe 29 August 2013, 13:33

Eu cred ca ,...Kosovski, ere un varf foarte bun, cu o tehnica buna atat de picior cat si in jocul aerian ! Poate se plictiseste la aia pana la iarna !

Stai liniştit, dacă era atât de bun puneau ochii pe el echipe mai serioase, din Vest. E un jucător de 40.000 de euro, nici măcar cât un Q7.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează