FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Spectatorii pot veni mai tîrziu la stadion » Situaţie stranie în ultimele două etape din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 12:09

Situaţie bizară în ultimele două etape din Liga 1! Nivelul meciurilor a fost extrem de scăzut în foarte multe partide, iar GSP.RO a descoperit un lucru inedit după duelurile din etapele 26 şi 27.

În runda a 26-a şi în cele 6 meciuri jucate pînă acum din cea de a 27-a etapă nu s-a marcat în primele 30 de minute, contraperformanţă întîlnită pentru prima dată în stagiunea curentă.

Cel mai rapid gol în această etapă a fost marcat de Juan Albin în  minutul 36 al partidei dintre Petrolul şi Gaz Metan. În runda trecută, cea mai rapidă reuşită a fost în minutul 33. Serediuc a deschis scorul în minutul 33 al duelului dintre Chiajna şi Ceahlăul.

Doar 6 goluri s-au marcat în primele 6 meciuri ale acestei etape în Liga 1

28% din golurile marcate în acest sezon au fost reuşite în primele 30 de minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rutzulica
rutzulica  •  14 Aprilie 2014, 14:58

Ce se mai stie de drepturile TV... a trecut de mult 10 aprilie data pina la care companiile de cablu interesate de transmiterea meciurilor din Liga 1 trebuiau sa depuna oferte...a depus cineva...sau LPF va trebui sa reia procedura...ptr ca degeaba depun oferte numai UPCul sau Orange TVul ...nimic nu se va misca in loc daca Dolce ori RCSD@RDSul nu vor face oferte si nu se vor intelege cu maltezii. Asteptam vesti...

merace
merace  •  14 Aprilie 2014, 13:33

BOMBELE s-au fasait... Acum e la moda STRANIUL!!! :D hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează