FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Speranţe cu oltenii

Articol de - Publicat joi, 04 septembrie 2008 00:00

Mijlocaşul Ovidiu Hoban a fost foarte afectat de înfrîngerea suferită la Piteşti (0-2). "Asta este, sînt supărat, dar aşa este viaţa şi mergem înainte. Nu am ştiut să gestionăm momentul. Ne vom pregăti în continuare, cu speranţa că jocul cu Pandurii ne va aduce un succes prin care să stăm şi noi mai liniştiţi", a afirmat Hoban.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  12 Septembrie 2008, 12:09

NICIODATA nu o sa bateti Pandurii, niciodata ati auzit? pai voi va puteti compara cu ehcipa din tg jiu? sa fim seriosi =))

 •  11 Septembrie 2008, 23:23

hai ma ca vin la meci..hai ma fara frica cai tre sa batem.... hai gazu.,..

 •  09 Septembrie 2008, 11:19

dl cindrea e un om destept..sigur gaseste ceva, vorbeste cu pustai sa mai roteasca jucatorii; dar cum sa stea pe banca nohai in detrimentul lui zaharia,cand revine grilo el poate juca ca mijlocas drepta si nohai stoper dreapta; semeghin cu buzean iara; cand revine fenny,voicu..aias jucatori buni..sabou si stetca nu vad nimik la ei..la stetca fiecare sut poarta mi frica ca e gol..nu e un portar sigur..da emoti..pop nu e al gazului..pe alas mai sigur..fenny cred ca i cel mai bun .dar e accidentat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close