FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL STUDENŢESC

Sportul are antrenor! Pentru două săptămîni

Gheorghe Mulţescu revine pe banca echipei din Regie
Gheorghe Mulţescu revine pe banca echipei din Regie

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 20:56

Gheorghe Mulţescu a acceptat să revină pe banca "studenţilor", dar doar pentru prima parte a pregătirii de vară.

Antrenorul de 59 de ani a revenit în Regie după doar o lună de absenţă! Acesta a anunţat însă că s-a întors să-i ajute pe "alb-negri" pentru doar două săptămîni: "A fost o incertitudine cu liga în care vor juca şi Vasile Şiman m-a rugat să-l ajut pentru acest prim cantonament. Are nevoie de puţin timp să se înţeleagă cu un nou antrenor pentru echipă. Marţi plecăm la Izvorani pentru 10 zile şi apoi ne vom despărţi".

Tehnicianul este în discuţii avansate cu o echipă din Turcia, din liga a 3-a, dar nu scoate din calcul nici ţările arabe: "Sînt apropiat de clubul din Regie, dar există unele probleme cu banii şi jucătorii nu pot da totul în aceste condiţii. De aceea prefer să merg în altă parte".

Surse autorizate confirmă că finanţatorul Vasile Şiman poartă tratative cu foştii internaţionali Cosmin Contra şi Costel Gîlcă pentru a prelua banca tehnică a echipei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  27 Iunie 2011, 10:21

Multescu ar fi bun la Dinamo in situatia asta da la ce probleme avem noi nu cred ca vine cat despre ofertele care le are nu cred ca se duce el in liga a 3a din Turcia....e ca si cum s-ar duce in liga a3a de aici si pana la urma cat de mare poate sa fie salariul??oricum mult succes in cariera de antrenor!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează