FOTBAL  »  Superliga  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Spui poezii, nu mai iei bătaie! » Fanilor li s-a permis să afişeze bannere ironice la meciul Pandurii - Dinamo (2-2)

Bannere-le afişate de suporteri la Pandurii - Dinamo 2-2 +1   FOTO
Bannere-le afişate de suporteri la Pandurii - Dinamo 2-2

Articol de , - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 01:13

De la autorii thrillerului "Mitică la brutărie" au venit, la Tg. Jiu, alte două mesaje adresate şefului Ligii: "r răţuşcă rămurică" şi "m Mitică mititica". Suporterii dinamovişti le-au introdus în secret pe stadion, dar forţele de ordine n-au mai reacţionat agresiv.

A fost mai întîi reangajarea lui Adrian Ionescu în postul de ofiţer de presă al LPF după o apariţie la Radio GSP. Apoi, vineri, sub presiunea mediatică, Dragomir a dat liber pentru legitimarea la FCM Tg. Mureş a lui Sepsi, care era ţinut pe margine în interesul Timişoarei, deşi exista o decizie TAS favorabilă jucătorului. Iar în week-end a venit şi al treilea pas înapoi al şefului Ligii: fanilor nu li s-au mai interzis bannerele ironice pe stadioane!

Mesaje introduse pe blat
Fisura au produs-o tot suporterii dinamovişti, la Tg. Jiu. "10 ani pentru Naşul mare", "r, răţuşcă, rămurică" şi "m, Mitică, mititica" au fost mesajele afişate de galeria "cîinilor" la partida cu Pandurii, autorii lor fiind aceiaşi băieţi care au inventat celebrul "Mitică la brutărie", etapa trecută, cu Gaz Metan! Toate aceste cearşafuri au fost introduse în secret pe stadion.

"Măi băieţi, renunţaţi măcar la alea cu Mitică!"
Cu toate acestea, forţele de ordine n-au mai intrat în forţă peste suporteri. Ba chiar au apelat la "negocieri" cu fanii. Povesteşte unul dintre susţinătorii roş-albilor: "Am ridicat bannerele în prima repriză, apoi le-am pus pe gard. La pauză a venit însă unul dintre şefii dispozitivului de pază care ne-a rugat să renunţăm la ele, spunîndu-ne ceva de genul «Hai, măi băieţi, gata, v-aţi făcut numărul, ajunge! Am primit şi noi ordin de sus să fim mai relaxaţi la cenzurarea mesajelor, dar scoateţi-le măcar pe alea cu Mitică!»".

Şi aşa însă, o parte dintre bannere au reapărut în mitanul secund pentru cîteva minute, fără a naşte, nici acum, riposta dură a jandarmilor sau stewarzilor.

"N-am ştiut de aceste bannere, care nu fuseseră prezentate la şedinţa tehnică dinaintea jocului" (Ion Turculeanu, observator Pandurii - Dinamo)

CLICK AICI pentru a intra în campania "Mitică la brutărie". Scrie-le lui Dragomir şi Sandu de ce vrei ca ei să demisioneze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  12 Martie 2012, 13:59

astept sa vad ce rima gasesc pentru sandu

d_3amon
d_3amon  •  12 Martie 2012, 13:01

„Mai am un singur dor, Sandu şi Mitică la coafor“ nu-l uitati pe asta, a fost de departe cel mai inspirat.

amusement
amusement  •  12 Martie 2012, 11:30

si hai sa nu li se permita dupa ce toata presa le-ati sarit in cap ca de ce interzic bannere cu brutaria :)) foarte bine au facut si asa ar trebui sa faca suporterii la fiecare meci din Liga 1.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close