FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCM TG. MUREŞ, VINERI, 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Srdjan Luchin va juca în ”Ştefan cel Mare”: ”Dinamo îmi dă o mînă de ajutor”

Sezonul trecut, Luchin a marcat două goluri în 33 de partide jucate pentru Poli
Sezonul trecut, Luchin a marcat două goluri în 33 de partide jucate pentru Poli

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 20:50

Luchin şi-a dat acordul să joace printre "cîini" şi spune că dă randament mai bun ca fundaş dreaptă.


Aşa cum s-a tot discutat în ultima lună, Srdjan Luchin, de la Poli Timişoara, este extrem de aproape de a semna cu roş-albii. Mîine sau poimîine se fac actele, întrucît Dinamo s-a înţeles cu impresarul apărătorului, Cristea Opria. Luchin, 25 de ani, îi va costa pe bucureşteni 600.000 de euro, plătibili în două tranşe.

- Srdjan, din ceea ce ştii tu, e rezolvată afacerea cu Dinamo?
- Nu cunosc detaliile, doar în mare, chestii legate de clauze, însă joi sau vineri cel tîrziu o să discut la Bucureşti cu agentul meu şi cu şefii din Ştefan cel Mare. Nu cred să fie probleme.

- Este Dinamo un pas important pentru cariera ta?
- Avînd în vedere situaţia de acum a Timişoarei, Dinamo îmi oferă o mînă de ajutor, nu pot decît să mulţumesc clubului din Bucureşti. Rămîn şi în Liga 1 la o mare grupare a României, dar şi în atenţia echipei naţionale.

- Pînă la urmă, se face transferul pentru care "cîinii" tot insistă de vreo 3 ani.
- Da, la asta mă gîndeam şi eu. Au existat diverse discuţii, dar nu regret, am avut o perioadă extraordinară la Poli.

- Eşti pregătit fizic?
- Daaa! Sînt cu antrenamentele la zi.

- Psihic?
- Sînt genul de om care-şi vede de treaba lui, n-am intrat în conflicte cu alte galerii, aşa că suporterii dinamovişti nu au de ce să mă primească rece.

- Ce post îţi convine cel mai mult? Că joci aproape peste tot în zona apărării.
- Consider că evoluez mai bine ca fundaş dreapta. Dar pot juca stoper dreapta şi stoper stînga, oriunde e nevoie.


"Am mulţi fotbalişti preferaţi, dar primul ar fi Nemanja Vidici, de la Man United. Îmi doresc să am acelaşi succes ca sîrbul"

Srdjan Luchin, fundaş Timişoara

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
blablablabla
blablablabla  •  21 Iulie 2011, 13:41

Vad aici pe net unanimitate ca la congres. Luchin si-a permis sa ia Dianmo peste picior PUBLIC, fara sa aiba nici acum vreo intentie sa isi ceara scuze. Sa vreti in echipa o astfel de jucator fara caracter este echvalent cu a lua si voi la misto Dinamo. Probabil ca asta si vreti. Bravo...

zidane92
zidane92  •  21 Iulie 2011, 11:09

la dinamo totusi se curata lucrurile sa nu uitam ca a plecat margaritescu un strain de fotbal care numai un idiot ca andone il putea tine in lot in afara de moti chiar nu mai vad o alta petarda in lot in momentul de fata multi mai zic de scarlatache mie mi se pare genul de jucator care trebuie tinut la o echipa fiindca e util nu ca om de baza dar ca o solutie de avarie la nevoie e excelent oricum daca vin gaman ,barboianu si luchin deja avem aparare buna e bine daca raul crisan ramane in lot daca e nevoie de el decat sa plece cine stie pe unde

titiduru22
titiduru22  •  21 Iulie 2011, 03:33

Criminala replica !!! Viseaza si ei...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează