FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stă la pîndă » Dinamo vrea să repatrieze doi jucători de la Volga Novgorod

Ropotan ar putea reveni în Ştefan cel Mare
Ropotan ar putea reveni în Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 01:14

Dinamo vrea să profite de problemele pe care le au ruşii de la Volga Novgorod, care sînt ameninţaţi cu interdicţia de a face transferuri, şi să-i aducă pe românii Ropotan şi Tudose.

"Cîinii" lui Cornel Ţălnar încep mîine sezonul oficial, jucînd acasă cu FC Braşov, dar încă mai caută să-şi cîrpească lotul. Încă de la sosirea sa, "Ţînţarul" a solicitat un mijlocaş defensiv, mai ales că a pierdut alţi doi, pe Issa Ba şi pe Galcev, iar Boubacar este considerat ofensiv. Luni, roş-albii aşteaptă o confirmare în ceea ce priveşte situaţia clubului din Rusia, Volga Novgorod, pentru a şti dacă pot aduce în Ştefan cel Mare doi jucători, Adrian Ropotan şi Alexandru Tudose, ce-au semnat în această iarnă cu gruparea de pe locul 14 de acolo!

"Avem informaţii că Volga este în situaţia Vasluiului de acum cîţiva ani, nu ar avea voie să facă transferuri din cauza unor datorii la alţi jucători, aşa că nu ar putea să-i legitimeze pe Ropotan şi pe Tudose, aduşi în această pauză competiţională", au declarat oficialii roş-albilor.

Ropotan, 26 de ani, mijlocaş defensiv, şi Tudose, 25 de ani, închizător şi fundaş central, au fost doriţi de către Dinamo încă din luna decembrie, primul chiar s-a antrenat cu "cîinii", însă nu s-a realizat nimic, momentan.

5 închizători au fost doriţi de către Dinamo, dar fiecare a refuzat echipa roş-albă: Romario, Ropotan, Florescu, Riverola şi Mbenga

Inbox
- Jucătorii vor să dedice victoria cu Braşov propriilor acţionari! "Poate îşi vor îndrepta faţa către noi, fiindcă la începutul lunii martie vom ajunge la 4 luni de întîrzieri salariale", au declarat fotbaliştii.
- Constantin Dănilescu s-a operat ieri la coloană, directorul sportiv fiind în recuperare după intervenţia chirurgicală, care a decurs bine.
- Cosmin Matei s-a refăcut total, poate evolua din primul minut contra "stegarilor".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
stefadi
stefadi  •  23 Februarie 2013, 14:28

Lui Ropotan nu ii arde lui de Dinamo, o fost obisnuit cu multi bani si respect in ultima perioda, unde la Dinamo nu o sa gaseasca asa ceva cativa ani buni! Cat despre Tudose....e un jucator slab....

botizan
botizan  •  23 Februarie 2013, 09:15

Sigur vin aia din Rusia la Dinamo :))) sa fie platiti in saci de fasole :))

calinescu_
calinescu_  •  23 Februarie 2013, 08:42

CONDUCERE DE RAHAT .....!!!! LA DINAMO CONDUCE GIOVANI .....!!!! DINU SI DANILESCU SUNT SLUGOII LUI GIOVANI ....!!!! IAR TANTARU NU-I IESE DIN VORBA LUI D-L "VINU".....!!!! MAI SUNT SI LOCOTENENTII CREDINCIOSI A LUI GIOVANI :PETRE FLORENTIN SI CATALIN MUNTEANU SI AVEM IN FATA O ECHIPA CARE NU MAI ESTE A NOASTRA .....!!!! CUM ZICEA MAI IERI UN HATRU ,ASTA E ECHIPA A DOUA A FAMILIEI BECALI .....!!!!! LA DINAMO TREBUIE SA VINA IN CONDUCERE UN IONUT LUPESCU SAU FLORIN PRUNEA CA SA SCAPAM DE MAFIA BECALISTA ....!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează