FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

Veste mare pentru echipa din Superliga! Se inaugurează un stadion la care se lucrează de 4 ani

Chindia ar putea juca acasă după 4 ani +15   FOTO
Chindia ar putea juca acasă după 4 ani

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 15:49 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 16:51

Lucrările de modernizare de la stadionul „Eugen Popescu”, începute în iunie 2019, au intrat în linie dreaptă și e posibil ca jucătorii Chindiei să evolueze totuși la Târgoviște în ultimele două runde de pe teren propriu din acest sezon.

Chiar dacă părea foarte puțin probabil ca formația din Târgoviște să revină, în sfârșit, acasă, după 4 ani de pribegie pe diverse arene, surse apropiate clubului susțin că lucrările de renovare la „Eugen Popescu” sunt aproape de finalizare.

„Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem” » Discurs incredibil al unui antrenor român în Arabia Saudită
ARABIA SAUDITĂ
„Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem” » Discurs incredibil al unui antrenor român în Arabia Saudită

Chindia Târgoviște ar putea juca acasă după 4 ani

Cum este un proiect al Primăriei, realizat cu o firmă a acestei instituții, Municipal Construct, primarul Cristian Stan a fost văzut aproape zilnic la stadion în ultimul timp. Edilul încearcă să se asigure că ritmul de lucru e cel care să ducă cât mai curând redeschiderea arenei, după mai multe termene depășite.

Cei de la Chindia au și anunțat la LPF că până la finalul lunii ar urma să solicite omologarea stadionului. Și este foarte posibil ca elevii lui Toni Petrea să joace ultimele două partide de pe teren propriu din play-out chiar acasă, cu Petrolul (etapa a 7-a, 6 mai) și cu FC Voluntari (etapa a 9-a, 20 mai). Ar fi primele partide jucate de Chindia la Târgoviște de la promovarea în întâiul eșalon.

Chindia este, deocamdată, în lupta pentru salvarea de la retrogradare, ocupând locul 8 în play-out, poziție care ar duce-o iar la barajul de supraviețuire, la fel ca și sezonul precedent.

+11 FOTO

Chindia se luptă însă și cu mari probleme financiare! Le-a intrat un salariu. Abia cel pe noiembrie 2022

Chindia se luptă însă și cu mari probleme financiare. Jucătorii lui Toni Petrea încasaseră ultimul salariu pe luna octombrie 2022, iar acum se apropiau de 5 luni în care nu fuseseră plătiți! În week-end li s-au virat sumele din contract pe luna noiembrie. Și li s-a mai promis că zilele acestea vor primi și banii pe decembrie. 

25 mai 2019este data în care Chindia a jucat ultima dată acasă, la Târgoviște, în Liga a 2-a, meciul care i-a asigurat promovarea, învingând atunci cu 4-1 pe Luceafărul Oradea

Pentru că una dintre condițiile obținerii licenței de SuperLigă pentru sezonul viitor este să nu existe datorii până la 31 decembrie 2022. 

Și termenul limită pentru depunerea dosarului este la finele acestei luni. „Ar rămâne 3 salarii neachitate, dar li s-a spus băieților că se va rezolva și cu ele în curând”, susțin surse apropiate Chindiei.

Citește și:

Charalambous, înainte de debutul la FCSB: „Dacă nu luam toate deciziile, nu mai eram aici”

Verdict categoric după Rapid - Farul! E scoasă din lupta la titlu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
Joe2022
Joe2022  •  02 Aprilie 2023, 18:20

Peluzele se pot construi și mai târziu. Ce e urât e faptul că încă se fac stadioane cu pista unde nu vezi deloc cum trebuie. Și decât deloc , e bun și ăsta. La Dinamo de 3 ani zic că demolează. Anul asta cică se apucă de demolat. A trecut jumă de an. In 2,3 ani cred că reușesc să se apuce . Posibil in ritmul asta sa aibe și Dinamo stadion in vreo 10 ani. CSA are stadion dar are 1000 de suporteri. Rapid are stadion de 14.000 și le-ar fi trebuit măcar de 18000. Totul e pe dos la noi

fibra
fibra  •  02 Aprilie 2023, 18:10

Cum sa fie VESTE MARE "posibil sa joace "doua runde" dupa 4 ani de hoinarit cu cortul". Bataie de joc de propria echipa.

tristan
tristan  •  02 Aprilie 2023, 18:09
Postat de dumitrescu080 pe 02 Aprilie 2023, 16:44

Care fonduri bre? Este făcut în regie proprie. Adică strict de către primărie din banii noștri. 15 mil euro. Atât am putut noi dintr-un oraș de 100000 de locuitori. Stadion este cochet și frumos. Acum daca a costat multor zice cei de la curtea de conturi nu noi chibiții.

asta e stadion frumos?in 2023 nimeni nu mai pune nocturna pe stalpi si uita te cum intra coltul ala de cladire in tribuna....are o jumtate de peluza...ce e asta?pai ori face peulza ,ori n o faci, n o lasi facuta doar pe jumatate...arhitectul care s a ocupat de asta ar trebui dat afara din bransa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează