FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Stan a răbufnit, nemulţumit de veştile că i se caută înlocuitor: "Ce să facă Hagi, n-a mai fost?!"

Stan şi Hagi au fost colegi în Ghencea la finalul anilor '90
Stan şi Hagi au fost colegi în Ghencea la finalul anilor '90

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2011 23:54

Ca şi omologul de la FC Braşov, Ilie Stan a ales şi el să-şi spună oful în faţa ziariştilor, la conferinţa de presă de după meci. Tehnicianul Stelei nu a lovit în arbitraj, ci a avut altă problemă. Veştile că Steaua îi caută deja înlocuitor l-au deranjat.

"Aş vrea să fiţi în locul meu, să vedeţi cît de greu e să antrenezi Steaua în momentele astea. Să vină Hagi, Bergodi, că au mai fost! Poate mă pune Hagi la echipa a doua. Pînă atunci încerc să schimb cîte ceva. Mihai Stoica? Vedeţi selecţia pe care o avem, felul în care e făcut lotul...", a răbufnit Ilie.

El s-a referit şi la jocul cu FC Braşov: "Ce dacă am bătut din penalty? Ăsta e fotbalul, nu mereu ai zeci de ocazii, mai baţi şi din penalty. Am speranţe ca la meciul următor să revină Prepeliţă şi Tănase. În ce-l priveşte pe Tatu, nu e cazul".

"Înainte de meci l-am sunat şi i-am zis lui Şumudică: «Băi, tu ai «lampa» mică! Cum vrei tu să baţi Steaua?!»"
Gigi Becali, patron Steaua

"La Piatra-Neamţ am pierdut pe o greşeală de arbitru, azi s-a greşit în favoarea noastră. Ăsta e fotbalul!"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Steaua a cîştigat nemeritat, printr-un penalty inventat. E frustrant să vezi cum cîştigă unii meciurile, noi sîntem prea mici"
Alexandru Chipciu, mijlocaş FC Braşov

"Sînt în discuţii cu Astra să devin antrenor acolo cînd mă voi lăsa de arbitraj. Acum nu sînt angajatul Astrei"

"N-am văzut reluările fazei. Poate m-am păcălit, dar cred că Mihai Costea a fost lovit pe umăr sau pe piept de crampoanele lui Felgueiras"
Cristi Nica, asistent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
rayofra
rayofra  •  27 Noiembrie 2011, 17:19

ziaristi va numiti voi? declaratia din titlu e total diferita de ce a declarat stan...nesimtire curata

spadacioo
spadacioo  •  27 Noiembrie 2011, 14:32

BA REMUS RAUREANU TE ROG EU NU MAI SCRIE ARTICOLE!!LASA-TE DILAULE CA ESTI UN PENAL SI UN LINGAU..SPER CA TE UITI LA COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE TALE DE TOT RAHATU NUMA SA VEZI CAT DE MULT ITI APRECIAZA LUMEA ARTICOLU.

cornelisse
cornelisse  •  27 Noiembrie 2011, 12:08

"N-am văzut reluările fazei. Poate m-am păcălit, dar cred că Mihai Costea a fost lovit pe umăr sau pe piept de crampoanele lui Felgueiras" Cristi Nica, asistent Cum crezi? Trebuie sa fii sigur ca si asistent sa semnalizezi penalty. Nu orice tusier propune penalty. Nu stii daca a fost lovit in umar sau in pept?! Ori in piept, ori in umar! Si, fii sigur ca de aceea ai avut curajul sa te duci la arbitru sa-i propui 11 metri impotriva brasovenilor. Eu nu unt sigur nici daca ai nevoie de ochelari, nici daca te-ai uitat la faza - poate te uitai la vreo fata frumoasa din tribuna. In fond, doar crezi, nu esti sigur de nimic. Poate ai fost beat, poate se invartea pamantul cu tine. Sau,

Vezi toate comentariile (20)
Comentează