FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Stan despre Becali: "N-aş lucra niciodată cu cel căruia nici nu vreau să-i pronunţ numele"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Preşedintele Oţelului Galaţi prefaţează confruntarea cu Steaua şi anunţă că n-ar putea accepta o funcţie în Ghencea cît timp este acolo Becali.

"Sîntem pe val, dar totusi mi-a fost putin teama de fluctuatiile de forma, pentru ca avem o echipa cu fotbalisti foarte tineri si neexperimentati. Sper ca pustii mei sa faca minuni in Ghencea.

Pe Ochiroşii l-am simtit foarte incarcat pentru acest meci si mizez pe el si pe dorinta lui de revansa. Vrea sa demonstreze ca s-a renuntat prea usor la el.

Nici nu mi-as dori sa lucrez vreodata cu cel caruia nici nu-i pronunt numele. E tentant sa lucrezi la un club important, dar nu in orice conditii si nu cu oricine", a declarat Marius Stan în Cancan.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
 •  11 Martie 2010, 12:49

frustratii astia ce s-ar face fara moldoveni?,suntem toti romani...dar e greu cand nu e educatie!

 •  11 Martie 2010, 12:46

Deloc nu m-ar mira o "cadere " a acestei echipe tinere chiar in meciul cu Steaua . Cred ca are ceva rest de platit Stan dupa tranzactia din vara .

 •  11 Martie 2010, 12:35

Respect, domnule Stan! Daca si alti oameni importanti din fotbalul romanesc (antrenori, manageri de club, arbitri, presedinti) ar fi dat dovada, in ultimii ani, macar de 10% din demnitatea pe care o dovediti, acest bisnitar cocotat in fruntea celui mai titrat club de fotbal din Romania era pus la punct de mult!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează