FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Stan în loc de Popa! » Al doilea antrenor demis în acest sezon

Ca antrenor, Stan (43 de ani) are în palmares o promovare şi o retrogradare cu Brăneştiul
Ca antrenor, Stan (43 de ani) are în palmares o promovare şi o retrogradare cu Brăneştiul

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 22:27

Fostul tehnician al Brăneştiului va prelua gruparea argeşeană şi va avea ca obiectiv evitarea retrogradării.

Înfrîngerea cu Tîrgu-Mureş a declanşat un adevărat cutremur la Mioveni. Fără nici un punct şi fără gol marcat după patru etape, şefii clubului l-au demis ieri pe antrenorul Ionuţ Popa (58 de ani). "Trebuie să producem un şoc prin renunţarea la Ionuţ Popa şi la fotbaliştii care n-au demonstrat că mai pot evolua în Liga 1! Ionuţ a refuzat să demisioneze, dar vom ajunge la un acord", a anunţat preşedintele Dumitru Olteanu, care va avea azi o întîlnire cu tehnicianul pentru rezilierea angajamentului. Popa solicită despăgubiri în valoare de 70.000 de euro!

Conducerea Mioveniului are deja înlocuitor pentru postul de "principal". Ilie Stan a ajuns la un acord cu argeşenii şi are ca obiectiv evitarea retrogradării. "Am discutat cu oamenii de acolo, dar nu pot să vorbesc fiindcă Popa încă nu a plecat. Dacă voi semna cu Mioveniul sînt convins că nu vom retrograda!", a spus Stan.

Olteanu anunţă curăţenie şi în rîndul jucătorilor. Pe "lista neagră" se află portarul Cristi Hăisan şi atacantul Adrian Neaga. Goalkeeperul a fost suspectat de blat în partidele cu U Cluj şi cu Astra, în timp ce Neaga nu a convins după operaţia de menisc din februarie.

7.000 de euro lunar va încasa Stan la Mioveni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lucilucian96
lucilucian96  •  22 August 2011, 10:34

Jigodia de popa prostu ... parca zicea ca vrea sa plece el nu sal dea afara ... cel mai praf antrenor din liga1 , 2, 3

catalinu
catalinu  •  22 August 2011, 08:39

mergeti in LIGA 2,.acolo unde va e locul impreuna cu chiajna.Efoarte buna alegere Stan asta,branestiu a dus-o f bine cu el.sper sa va duca si pe voi in liga2

flafy
flafy  •  22 August 2011, 02:12

in B cu voi!!si sa va urmeze si Concordia!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează