FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Stanca: "Credeam că iau măcar un titlu cu Steaua. Acum, îl vreau cu Universitatea"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2010 00:00

Goalkeeperul Universităţii Craiova, Răzvan Stanca, spune că transferul său în Oltenia nu este un pas înapoi şi mărturiseşte că şi-ar fi dorit cel puţin un titlu de campion în tricoul Stelei.

"Venirea la Craiova nu e nici un pas înapoi, oriunde merg vreau să-mi fac treaba şi să cîştig toate meciurile. Nu mă aşteptam să stau aşa puţin în Ghencea, am crezut că voi rămîne acolo cel puţin cît timp am contract şi că voi lua măcar titlul în acest sezon.

Situaţia noastră s-a schimbat după ce domnul Piţurcă a plecat, s-a simţit o oarecare răceală după schimbarea lui. Vreau titlul la Craiova, de aia am venit şi pentru asta voi da totul", a spus Stanca pentru editie.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
mossad_rules
mossad_rules  •  02 Septembrie 2010, 14:15

visuri de oltean de cacaracal taica,visuri;eu cred ca o sa trageti la evitarea retrogadarii ,asta e un obiectiv realist!

fcuniversitatea.tk
fcuniversitatea.tk  •  02 Septembrie 2010, 12:58

fc_oltenia_craiova: Diliule,la anul echipa ta submediocra o sa joace in liga a III a.Oricum piciorul in prima liga nu o sa-l puna niciodata.Esti clovnul satului,in cautare de penibil continuu.

lion23
lion23  •  02 Septembrie 2010, 12:42

@fc_oltenia_craiova: Tu deja ai luat titlul.. Titlul de cel mai diliu user de pe acest site.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close