FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Stanca face injecţii pentru a se ridica din pat

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Unul dintre cei mai puni jucători din startul sezonului, portarul Răzvan Stanca, care a evitat multe goluri, a dus puncte importante gorjenilor graţie intervenţiilor sale. Goalkeeperul se afla într-o formă extraordinară, însă l-a lovit ghinionul. La meciul de la Mediaş, Stanca s-a accidentat la spate şi a ieşit din poartă, lăsîndu-i locul lui Mingote, şi în mod sigur Cîrţu nu se va putea baza pe serviciile portarului.

Face injecţii pentru a se ridica din pat!

Durerile de spate ale lui Stanca nu sînt noi. „De pe vremea cînd eram la Farul aveam probleme”, spune portarul pandurilor. La ultimul meci de la Mediaş, Stanca nu a mai suportat durerile şi a cerut să fie schimbat. „Trebuie să stau o săptămînă. Mi s-a recomandat repaus total şi asta voi face. Am făcut un control şi aştept răspunsul. Mă doare spatele şi când merg. În fiecare dimineaţă fac o injecţie, altfel nu mă pot ridica din pat. Sînt dureri groaznice, nu doresc asta nici la duşmani. Dar asta este boala portarilor, iar eu nu puteam să nu am şi puţină neşansă”, a comentat Stanca.

Absent la Urziceni

În mod sigur, la Urziceni titular va fi Pedro Mingote. „Şi Mingo a avut ghinion la Mediaş, fiindcă mingea aia a fost deviată. Eu am încredere în el”, spune Stanca. Acesta deocamdată este în perioada de refacere, fiind posibil chiar să se opereze în cazul în care durerile nu-i se vor ameliora. „Nu o să mă operez acum, dar o să fie tot un fel de intervenţie chirurgicală. Din cîte am înţeles, o să-mi introducă în spate nişte lichid. Oricum, sînt la un pas să dau în hernie de disc. Dacă nu tratez acum problema asta, mai tîrziu poate să-mi fie mai rău”, a explicat goalkeeperul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează