FOTBAL  »  Superliga  »  FORŢAŢI SĂ PLECE

Stăncioiu şi Nuno Claro nu mai au voie nici la antrenamentele echipei secunde

Nuno Claro forţat să plece
Nuno Claro forţat să plece

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 15:26

Cei doi portari refuză să-şi rezilieze contractele cu CFR pînă nu îşi încasează restanţele financiare


Scoşi din calculele primei echipe, portarilor Eduard Stăncioiu şi Nuno Claro li s-a interzis să-şi continue antrenamentele cu echipa a doua a clubului feroviar, ce activează în eşalonul al treilea. Oficialii CFR-ului au luat această decizie imediat după ce Stăncioiu a cîştigat la apel un litigiu avut cu gruparea clujeană. Goalkeeperul de 30 de ani s-a plîns la LPF că i-a fost diminuat unilateral contractul cu 25 la sută, pe motive de indisciplină, pentru a nu i se mai achita restanţele financiare pe ultimele 4 luni. Comisia de Apel a considerat abuzivă măsura clubului şi i-a dat dreptate jucătorului.

Şi Nuno Claro are de recuperat bani de la CFR, salariul pe ultimele două luni, acesta fiind şi motivul pentru care portughezul refuză să-şi rezilieze contractul. Pentru a le forţa totuşi plecarea celor doi, şefii "vişiniilor" le-au interzis acum accesul şi la antrenamentele echipei a doua. Sînt obligaţi însă să le pună la dispoziţie antrenor şi teren de pregătire. Asta se va întîmpla, dar cei doi portari căzuţi în dizgraţie vor avea parte de un program spartan, cu antrenamente la ora 7:00 dimineaţa.

270.000 de euro pe an îi costă pe feroviari contractele lui Stăncioiu şi Nuno Claro


"Alin Minteuan mi-a comunicat din partea directorului executiv Răzvan Zamfir că mi se interzice să mă pregătesc cu echipa a doua. Nu pot decît să respect decizia clubului"
Eduard Stăncioiu, portar CFR Cluj

"Aşa e conducerea de aici. S-a uitat repede ce am făcut pentru CFR. S-a întîmplat şi cu alţi jucători importanţi ceea ce mi se întîmplă mie acum, dar nu credeam că o s-o păţesc şi eu"
Nuno Claro, portar CFR Cluj

Rivali cu aceeaşi soartă
Edi Stăncioiu şi Nuno Claro s-au duelat ani buni pentru postul de titular între buturile CFR-ului. Portughezul a avut cîştig de cauză în special în sezonul trecut, cînd Stăncioiu era tras deja pe linie moartă. Din cauza evoluţiilor mai puţin convingătoare din ultima perioadă, Nuno Claro a pierdut şi el încrederea oficialilor feroviari şi a ajuns în cele din urmă în situaţia lui Stăncioiu.

Beto e numărul 1!
CFR Cluj a transferat doi portari în această vară, ambii portughezi, Beto şi Daniel Fernandes. Primul a debutat la Galaţi şi i-a impresionat pe şefii lui CFR Cluj. Goalkeeperul împrumutat de la Porto, pentru un sezon, va fi titular incontestabil în acest sezon. "E portarul care ne-a adus siguranţă. Se vede că e un fotbalist de valoare. O demonstrează la fiecare antrenament", a spus Mureşan. "Vişiniii" îl mai au în lot pe Mincă, iar italianul Amadio a fost împrumutat la UTA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Septembrie 2011, 07:04
Postat de makero pe 19 Septembrie 2011, 19:30

In plm s-a stricat treaba de ceva vreme si la CFR,acuma sunt chiar numai niste mercenari plus ca-l tin inca pe CA-CA-DU care nu prea are treaba cu forbalul.Cand ii scotea Nuno si Edi la unele meciuri era bine,acuma se descotorosesc,la fel cum au facut cu fotbalisti care chiar puneau suflet,gem Dani,Didi,si fundasul dreapta francez ala micu,nu-l mai tin minte cum il cheama aaaaaa Tony si a adus numai petarde.nu mai iau campionatu never ever.Doctore ai ajuns in paragina cu tot cu "Pisty".

Daca nu stii ce vorbesti nu mai bine nu te bagi in discutie? Pacat ca s-a ajuns aici dar numai ei stiu ce se intampla acolo!

cfrclujole
cfrclujole  •  20 Septembrie 2011, 00:26
Postat de ravanelly pe 19 Septembrie 2011, 21:01

de aia fug straini cand aud de romania fiindca multi au patito la noi. in liga lui dragomir comunistul ajung ultimele rebuturi ,morti de foame care nu mai au alternative si uite asa ai luam noi cu mare tam tam.

Da, asa e la voi la stelemeaua!

ronaldo666
ronaldo666  •  19 Septembrie 2011, 23:00

pacat de stancioiu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează