FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a declanşat revoluţia în Liga 1: "Acum toţi sînt interesaţi de un preparator fizic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 12:55

Laurenţiu Reghecampf a cîştigat titlul cu Steaua după numai un an în Ghencea, dar adevăratul motiv de mîndrie pentru tehnicianul de 37 de ani e impactul pe care l-a avut în Liga 1.

"Mă bucur că am revoluţionat campionatul. Văd că din ce în ce mai multe echipe sînt interesate de un preparator fizic. Astfel de lucruri contează mai mult decît statisticile. Chiar nu are importanţă că eu sînt primul care a cîştigat titlul din primul an ca jucător şi apoi ca antrenor. Toată echipa din acest sezon a intrat în istoria Stelei", a spus Laurenţiu Reghecampf.

Reghe l-a inclus în staff-ul său din acest sezon şi pe Thomas Neubert,. Preparatorul fizic german are un salariu de 10.000 de euro pe lună la Steaua şi a uimit cu metodele sale de pregătire. Acesta a introdus la antrenamente "roş-albaştrilor" aparatul TRX, iar tehnicile sale au ridicat considerabil nivelul fizic al jucătorilor, care au putut face faţă fără emoţii unor adversari ca Ajax sau Chelsea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
c7eric
c7eric  •  17 Mai 2013, 16:17

Felicitari lui Reghe ca a invatat si aplicat ca o echipa bine pregatita fizic, dar mai slaba tehnic poate face fata unei echipe cu jucatori mai valorosi tehnic, chiar sa le anuleze valoarea. Exemplul este parcursul european din anul acesta. Probleme apar cand Chelsea, Stuttgart si cele mai bune Bayern si Borussia au pe langa tehnica si o pregatire fizica excelenta. Sper ca Steaua sa evite echipele din Germania, chiar si Anglia, ca atunci aceste echipe ii vor anula pregatirea fizica si nu-i mai ramane Stelei nici un atu in fata lor.

xhrz
xhrz  •  17 Mai 2013, 16:06
Postat de calinescu_ pe 17 Mai 2013, 15:11

PREGATIREA CHIMICA A INVINS ....!!!!!! CHIMIA A FOST MAI TARE CA FIZICA ....!!!!! KASA-I ROMANUL ....!!!! IN LOC SA ELIMINE "HOTUL" VREA SA FURE SI EL ....!!!!

Un meci de fotbal are cam 60 de minute timp de joc efectiv, cu o pauză de 15 minute la mijloc, iar un jucător de fotbal se antrenează minim 4 ore pe zi, timp de 6 zile pe săptămână. Tu crezi că trebuie să te dopezi ca să poţi să rezişti alea 60 de minute?

blaustein
blaustein  •  17 Mai 2013, 15:14

Degeaba ai TRX daca nu stii sa-l folosesti, risti sa te accidentezi. Dar ce TRX domle'.... sa-i ducem sa alerge prin zapada pana la genunchi. Iliesta si PapaTalnar stiu :) ei vor face pregatirea de vara in m-tii Ural ca la noi e prea cald, nu e zapada.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează