FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 0-0

Steaua a dezamăgit din nou! 4 jucători de nota 4 în echipa lui Rădoi! » Singurul fotbalist care a impresionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 09:45

Steaua a debutat în noul sezon de Liga 1 cu un egal, 0-0 cu Petrolul.

Deși erau favoriți să cîștige, roș-albaștrii nu s-au putut impune în fața ploieștenilor. În plus, jocul elevilor lui Mirel Rădoi a dezamăgit în multe momente.

Dintre jucătorii care au evoluat aseară, Breevled, Chipciu și noile achiziții Tudorie și Muniru au primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor, fiind cei mai slabi jucători din meci.

Paul Papp a primit cea mai mare notă, 7. Fundașul a fost cel mai bun om al steliștilor și a ajutat de multe ori atacul.

La formația ploieșteană, cea mai mică notă a fost 5, primită de șapte jucători.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (31)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  12 Iulie 2015, 12:41
Postat de nebraska pe 12 Iulie 2015, 12:35

:))))))))))))))))))))))))n-ai mai mult de 10 ani.

scuza-ma,dar de tradatori ca voi nu are nimeni nevoie,iar toti cei ca mine care nu au inca buletin,suntem viitorul Peluzei Nord si Sud ....

blacksun_14
blacksun_14  •  12 Iulie 2015, 12:16

Muniru a fost aseara cel mai bun jucator alaturi de Stanciu.Va deveni mult peste ce au insemnat bourceanu sau pintilii in anii lor de glorie. Chipciu de cealalta parte a fost dezastru, toate actiunile sunt capat de linie.Nu se poate asa ceva...

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  12 Iulie 2015, 12:07

Pai daca Hategan ar fi eliminat in mod corect 3 petrolisti,oare ce note ar fi primit brigada de arbitrii? Din nou s-a arbitrat smechereste si la alibi,in nota in care s-a incheiat si sezonul trecut...una peste alta cred ca rezultatul a fost din nou influentat de erorile de arbitraj pe care stimabilul gsp nu le observa,iar echipa Stelei cu 7 titulari sub 25 de ani este una de mare,mare,perspectiva......in partida cu Trencin unde intrarile la intimidare nu prea sunt permise,Steaua o sa treaca lejer de slovaci...Fortza STEAUA!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează