FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CSA Steaua a emis un comunicat oficial » Cum motivează oprirea negocierilor cu FCSB: „Ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta!”

CSA Steaua a emis un comunicat oficial în care explică de ce au căzut negocierile pentru disputarea meciului FCSB - Dinamo pe arena din Ghencea.
CSA Steaua a emis un comunicat oficial în care explică de ce au căzut negocierile pentru disputarea meciului FCSB - Dinamo pe arena din Ghencea.

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 16:19 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 16:30

CSA Steaua a emis un comunicat oficial în care explică de ce au căzut negocierile pentru disputarea meciului FCSB - Dinamo pe arena din Ghencea. 

CSA Steaua a confirmat informațiile publicate astăzi de Gazeta Sporturilor. Negocierile cu FCSB au căzut în momentul în care tabăra lui Gigi Becali nu a putut prezenta garanția așteptată din partea brokerilor, mai exact polița de asigurare pentru acte de vandalism.

Directorul Complexului Arcul de Triumf, despre varianta de a găzdui FCSB - Dinamo:  „Nu e un stadion prevăzut pentru derby-uri cu grad mare de risc” + Ce are de făcut FCSB pentru a avea arena
fcsb - dinamo
Directorul Complexului Arcul de Triumf, despre varianta de a găzdui FCSB - Dinamo: „Nu e un stadion prevăzut pentru derby-uri cu grad mare de risc” + Ce are de făcut FCSB pentru a avea arena

CSA Steaua, comunicat oficial cu privire la arena din Ghencea: „Ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta”

„Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziție în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări:

Pozițiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credință și în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiții sau pretenții nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziție a stadionului Steaua au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanții clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact polița de asigurare acte de vandalism și biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecției gazonului.

Ținând cont de procedurile interne ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cât și de experiențele contractelor anterioare de punere la dispoziție a stadionului, încheiate cu FRF și UEFA, ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta o garanție de alt tip, neconformă cu cea prevăzută în reglementările interne.

Această soluție este uzuală în practica administrării bazelor sportive din România. Spre exemplu, menționăm că la închirierea stadionului Național Arena de către clubul nostru, în aprilie 2018, pentru partida din liga a 4-a dintre Steaua București și Academia Rapid, am pus la dispoziție o poliță de asigurare, la fel ca și toate structurile sportive care au organizat evenimente pe stadionul Steaua.

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut și avem toată deschiderea și disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziție a stadionului Steaua cu toate entitățile sportive interesate, în condițiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, se arată în comunicatul emis de Steaua București pe contul oficial de Facebook.

VIDEO. Ilie Dumitrescu comentează situația privind stadionul din „Ghencea”: „Indiferent unde se va juca FCSB - Dinamo, va fi un meci important, de referință”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (42)
freddy
freddy  •  21 Iulie 2023, 14:45
Postat de forumeer pe 21 Iulie 2023, 02:17

Sa-ti iei bilet pt Ghencea, pe 22 iulie :)).

Faci misto, a? :))) O sa iau. Mai multe. :))) Asta e, batrane!Dar dincolo de caterinca, intelegi ca mai devreme sau mai tarziu ma intorc unde am stat ani de zile? Cred cu tarie ca ar fi trebuit sa ne lasati. Ati pierdut mai mult asa.

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2023, 02:17
Postat de freddy pe 19 Iulie 2023, 16:26

Iar noi va asiguram ca, dincolo de limba de lemn pe care o folosiți, știm ca sunteți niște comuniști înțepeniti în vremuri trecute și de asemenea va asiguram ca nu va credem! Și ca, mai devreme sau mai târziu, o sa plătiți pentru abuzul acesta. În fata legii. Ca tot sunteți cu legea-n gura tot timpul!

Sa-ti iei bilet pt Ghencea, pe 22 iulie :)).

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  20 Iulie 2023, 11:03

Sunteti niste penali ,cei de la CSA Coreea de Nord ,iar locul vostru este la puscarie sau intr-un loc unde nu este durere si intristatare ,dar voi mai miscati ,caci romanii sunt un popor de lasi ,care dorm in izmene si vara !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează