FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 1-3

Steaua a grăbit venirea lui Tall şi l-a executat pe Baciu!

Eugen Baciu, Baciu, Steaua
Eugen Baciu, Baciu, Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Roş-albaştrii au urgentat venirea lui Tall pentru că ieri a fost pecetluită soarta lui Eugen Baciu. Steaua l-a trecut pe moldovean în locul lui Toja pe lista celor care au drept de joc la echipa a II-a, iar azi, Comisia de Disciplină îl va suspenda pentru gesturile obscene

Chiar dacă s-a antrenat tot cu prima echipă şi după ce Becali a spus că va fi retrogradat la echipa a doua pentru că le-a arătat semne obscene suporterilor la finalul meciului cu Ceahlăul, soarta lui Baciu a fost decisă abia ieri.

Steaua a solicitat LPF să modifice lista celor 7 jucători care au dreptul să joace atît la prima echipă, cît şi la cea secundă. A fost scos Toja şi a fost introdus Eugen Baciu, tocmai pentru că va fi pusă în practică hotărîrea lui Becali de a-l trimite pe fundaş la echipa lui Leo Strizu pentru 4 etape.

Mai mult, Baciu va fi astăzi suspendat de Comisia de Disciplină. Forul prezidat de Doru Neagu s-a autosesizat după ce a văzut pozele din ziare cu fundaşul stelist arătîndu-le degetul mijlociu propriilor suporteri de la tribuna a II-a. Cel mai probabil, Baciu va primi o suspendare de două meciuri, timp în care nu va avea drept de joc nici măcar la echipa a doua.

EXPLICAŢIA LUI BECALI
"L-am suspendat de dragul atmosferei"
Gigi Becali şi-a argumentat ieri decizia de a-l decapita pe Baciu. "Plăteşte pentru ce gesturi a făcut. I-am zis că nu vreau să-l supăr, dar măsura am luat-o pentru a face pe plac galeriei. Cei de la Peluza Nord au cîntat tot meciul şi mi-au adus aminte de clipele frumoase din Ghencea. Am zis să-l suspend pe Baciu de dragul atmosferei, să nu stric pacea cu fanii", a spus Becali.

Emoţii mari cu Tănase!
Steaua se teme că l-ar putea pierde pe Cristi Tănase pentru meciul cu CFR Cluj. Mijlocaşul are o infecţie dentară şi va face azi o serie de investigaţii amănunţite. Dacă analizele vor arăta că are nevoie de o operaţie, el ar deveni indisponibil pentru derby, dar Stoichiţă speră nu fie nevoie de intervenţie chirurgicală. Tănase a jucat cu dureri de dinţi şi contra Ceahlăului.

"Nu l-am crezut pe Argăseală"
Adrian Porumboiu a povestit că a avut parte în cariera de arbitru de o fază similară celei petrecute în meciul Dinamo-Craiova (2-1): "Mi s-a întîmplat şi mie să depind de un asistent. La derby-ul Steaua-Dinamo, din '97, Argăseală mi-a semnalizat un henţ al lui Ciocoiu. Nu l-am crezut, am mers pe mîna mea şi am greşit". Duminică, Augustus Constantin, la indicaţia "tuşierului" Stoianof, a decis să nu dicteze penalty la faultul în careu comis de Moţi la Florin Costea.

"Nu ne-au bătut nici «desculţi»!"
Gigi Becali a explicat de ce e optimist: "Anul trecut mi-a fost frică de meciul cu CFR Cluj, că noi eram , dar lor le-a fost şi mai frică de numele Steaua. D-aia nu au reuşit să ne bată". Roş-albaştrii au remizat pe teren propriu cu CFR în tur, 2-2. "Steaua e echipă mare acum şi dacă-şi pune în cap să bată la Cluj, bate la ardeleni de le merg fulgii!", crede Becali.

"Tudor e român, Kovacs, nu!"

Steaua îl învinovăţeşte pe Istvan Kovacs pentru înfrîngerea cu Ceahlăul (1-3). Roş-albaştrii s-au plîns că nu li s-a acordat un penalty la un fault asupra lui Szekely, în careul nemţenilor. "Oricum, cînd se aruncau bulgări din tribune, Kovacs trebuia să vorbească cu căpitanii echipelor, nu să meargă la vestiare. Plus că am mai avut şi penalty neacordat...Kovacs e patriot doar faţă de ungurii lui. Român adevărat e Alexandru Tudor. Bravo lui că n-a dat penalty pentru CFR cînd ne-a arbitrat în Ghencea, acum doi ani!".

Ultimele noutăţi:
- Pepe Moreno s-a antrenat ieri sub comanda lui Stoichiţă, dar mai durează pînă cînd columbianul va putea fi luat în calcul pentru partidele din campionat.
- Ciprian Vasilache susţine că reuşita sa împotriva Stelei n-a fost una norocoasă: "OK, Zapata a şutat în mine, dar alergasem 30 de metri ca să ajung în faţa lui!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  24 Februarie 2010, 11:25

am ajuns rau de tot daca am ajuns sa importam din cipru de la jumatatea clasamentului.parca era si unu parpas venit ,sau te-ai convins stoichita ca dumneata cam transferi jucatori la kg.numai rebuturi ai adus mai slaba campanie ca in iarna asta nu a fost niciodata.daca nu se baga gigi ca si in alti ani tot pe sase vei sosi la final.dupa tudela cine vii a venit spiTALL.

 •  24 Februarie 2010, 08:59

steaua nici cu arbitrii nu mai e in stare sa castige,nici macar cand joaca cu echipe venite din liga 2a;o mizerie de meci au facut cu alba iulia si arbitrul nu a fost suspendat;astra ia batut de le-au mers fulgii oilor... fara blaturile lui gigi, steaua era pe loc retrogradabil acum, ei sunt hotii campionatului!

 •  24 Februarie 2010, 08:56

tudor e sluga supusa a ciobanului si cel mai mare hot din liga 1 ;daca pe a. c-tin l-au suspendat 8 etape pt un penalti,pe tudor dupa meciul din prima etapa de la olteni,trebuiau sa il suspende 2 editii de campionat; apoi a gresit grav si la rapid-cfr; el face jocul ciobanului mereu;cine il tine in spate pe acest hot ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează