FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA II 1-1

Steaua a remizat cu Astra II, într-un meci arbitrat de "secunzii" celor două echipe » Miercuri de Divizia D :)

Mihai Costea a
marcat primul lui
gol în 2012. Era
singurul atacant
care nu punctase
nici în amicale +2   FOTO
Mihai Costea a marcat primul lui gol în 2012. Era singurul atacant care nu punctase nici în amicale

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 09:36

Steaua a remizat cu ocupanta locului al 12-lea din Liga a II-a, Astra II Giurgiu, 1-1, chiar dacă a avut arbitrii de partea ei: pe secunzii Gabi Mărgărit şi Costică Dumitru. Chiar şi aşa, Mihai Costea i-a certat pe aceştia de mai multe ori :)

Ilie Stan a cerut un amical pentru a-şi testa rezervele, însă meciul a fost unul mai mult decît comic. Nu doar rezultatul înregistrat pe tabelă, 1-1, cu locul 12 din Liga a II-a, ci şi condiţiile în care acesta s-a disputat.

"Nea Johnny, să ridici tot!"
Meciul de la Mogoşoaia a început cu o mare surpriză! Fără o brigadă profesionistă de arbitri, steliştii, ca organizatori, au apelat la o brigadă inedită. "Central" a fost ales unul dintre secunzii lui Ilie Stan, Gabi Mărgărit. La una dintre tuşe a fost desemnat să arbitreze antrenorul de portari, Costică Dumitru. Pentru ca oaspeţii să nu se simtă nedreptăţiţi, au primit şi ei un tuşier. Tot antrenorul cu portarii a obţinut postul!

Adrian Ene a ţinut înaintea meciului o şedinţă cu elevii săi, care i-au cerut să arbitreze pro-Astra. "Bre, nea Johnny, să nu-i laşi deloc! Ridică tot!", i-au transmis acestuia. Şi antrenorul s-a ţinut de promisiune, semnalizîndu-l de două ori în ofsaid pe Mihai Costea, spre nemulţumirea stelistului. Şi nu a făcut-o oricum, ci ridicînd maioul din dotare, care ţinea loc de fanion. :)

Mărgărit, "central" şi antrenor
Gabi Mărgărit şi-a luat în serios job-ul part-time de arbitru al meciului. A lăsat jocul liber, dar a ţinut să-şi ajute jucătorii şi în momentele jocului. După ce fluiera un fault, urmau indicaţiile: "Hai, Chipciu, urcă! Răduţ, pas!", le-a strigat de mai multe ori Mărgărit steliştilor.

Costea s-a supărat pe arbitraj :)
Chiar dacă meciul era unul mai mult decît amical, Mihai Costea a jucat serios. Nu doar că a marcat primul său gol în 2012, dar a avut mereu ceva de împărţit cu "centralul" de ocazie, Gabi Mărgărit. "Ce fault în atac dai, mă? Ăsta e fault?", a răbufnit Costea junior la adresa lui Mărgărit.

"Hai, mă, că îngheţ de frig!"
Au existat şi momente în care jucătorii au păcălit vigilenţa "centralului" Mărgărit. Schimbarea de portar la Astra II s-a făcut pe furiş. Rezerva a schimbat titularul prin spatele porţii: "Hai, frate, lasă-mă şi pe mine să apăr că am îngheţat pe margine!". Şi schimbarea s-a făcut fără ca Mărgărit să o observe.

Încurajarea lui Stan: "Haide, Nilă, haide!"
Ilie Stan a văzut meciul doar în picioare şi a încercat să-şi impulsioneze jucătorii. Cel mai luat în colimator a fost atacantul Mihai Costea, pe care tehnicianul a încercat să-l ţină mereu în priză. "Haide, Nilă, haide, tată. Aleargă!", i-a strigat Stan vîrfului său. Mihai Costea e poreclit "Nilă" de colegii săi.

Declaraţia zilei:
"Cred că în amicalul acesta, Steaua şi-a arătat adevărata faţă!" :)
Răzvan Stanca, portar Steaua


Steaua - Astra II Giurgiu (II) 1-1
Au marcat: M. Costea (23) / Hoprich (42)
Steaua: Stanca (Ciuculescu, 76) - Dănănae, Bicfalvi, Iliev, V. Lupu - Chipciu, Prepeliţă (Cr. Tănase, 46) Răduţ, T. Bălan (A. Stan, 74) - M. Costea, Nikolici
Antrenor: Ilie Stan

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (8)
statham_j
statham_j  •  08 Martie 2012, 10:53
Postat de alpin pe 08 Martie 2012, 08:57

Si nici asa nu pot castiga un meci?!?

nu ma, noi ne chinuim cu amaratii astia, dar va batem pe voi si la miezul noptii...cu tot cu Balaj, Petrescu, Hategan, Kovacs si toti tusierii.....stati cu fundu-n poarta ca la bombardament tot meciul......

statham_j
statham_j  •  08 Martie 2012, 10:50
Postat de the_cezar pe 08 Martie 2012, 05:53

daca arbitra tudor sau deaconu meciul asta se termina 4-0 pentru steaua

sa discutam de Balaj, Petrescu, Hategan, Kovacs si foarte multi altii cfr-istule?

alpin
alpin  •  08 Martie 2012, 08:57

Si nici asa nu pot castiga un meci?!?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează