FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Steaua a reunit haita! » Stadionul din Ştefan cel Mare a fost plin la derby

După mult timp, stadionul lui Dinamo a fost din nou neîncăpător
După mult timp, stadionul lui Dinamo a fost din nou neîncăpător

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 09:38

Derby-ul cu eterna rivală şi căldura neaşteptată din acest început de decembrie i-au ajutat pe fanii dinamovişti să regăsească drumul spre stadion.

Rivalitatea şi tradiţia derby-ului i-au readus pe "cîini" la arena din Ştefan cel Mare. În premieră în această stagiune, "Dinamo a fost aseară plin, aproape 15.000 de locuri fiind ocupate de către spectatori. O parte dintre ei, 676 la număr, au fost ultraşii Stelei.

De partea cealaltă, chiar dacă au ameninţat că vor boicota partida, gazdele, şi anume fanii dinamovişti, au ocupat peluza "Cătălin Hîldan". Nu chiar în totalitate, pentru că în sectorul de lîngă gura de acces au existat şi ceva locuri goale. Una peste alta, în "Groapă" au fost aseară ultraşi, dar şi cetăţeni, aşa cum sînt denumiţi spectatorii ce nu fac parte din galerie, oameni de toate vîrstele, bătrîni, tineri şi copii.

Chiar şi aşa, incidentele n-au lipsit în totalitate, imediat după ce gazdele au deschis scorul, cîteva torţe şi fumigene s-au aprins printre "cîini". Asta cu toate că, înaintea partidei, Jandarmeria a efectuat un control extrem de riguros, verificînd chiar şi bagajele jucătorilor de la Dinamo.

Decizia a venit pentru a preveni incidentele ce au avut loc la meciul din primăvară, din Ghencea, cînd alb-roşiii au fost prinşi aruncînd materiale pirotehnice suporterilor din tribună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ionut.07
ionut.07  •  06 Decembrie 2011, 12:55
Postat de neko00 pe 06 Decembrie 2011, 11:36

Din cate stiu eu, Steaua umple stadionul pe unde se duce. Voi sunteti fericiti ca ati ramas cu stadionul gol dupa scenele de golanism?

Umple pentru a-l vedea pe Becali, pentru a batea palma cu suporterii, pentru a le mai da bani unora care striga:"Haide 'nea Jiji"Pentru a-l vedea suindu-se, in eventualitatea unei victorii, pe masina sau pentru a-l vedea blocand parcarea cu masina lui si spunandu-le oamenilor de-acolo ca el ii "Jiji Becali si trebuie sa se faca o parcare mai mare cand vine el".Toate lucrurile(cu exceptia uneia) astea la televizor nu se vad, dar cand mergi la meciuri le vezi foarte clar.Da, daca ne luam dupa Becali, mai nou noua emblema a Stelei, le umpleti.Cat despre titlul aritcolului, autorul n-a facut decat sa arate inca o data caracterul slugarnic si lipsa de profesionalism a celor de

neko00
neko00  •  06 Decembrie 2011, 11:36
Postat de rkvelez pe 06 Decembrie 2011, 11:26

nu vorbiti voi... ca sunteti in aceeasi situatie... chiar daca sunteti mai multi veniti la meciuri ca la teatru...

Din cate stiu eu, Steaua umple stadionul pe unde se duce. Voi sunteti fericiti ca ati ramas cu stadionul gol dupa scenele de golanism?

rkvelez
rkvelez  •  06 Decembrie 2011, 11:26
Postat de rosu_albastru_stelist pe 06 Decembrie 2011, 10:59

La următorul meci, Dinamo o sa aibă galerie 300 de cățeluși. Ăștia se pot numi suporteri ? CU CFR o sa le scoatem din cap la unguri, gulașul și vom avea bannere: JOS LABA UNGURILOR DE PE ROȘIA MONTANA ȘI NU ȚINUTULUI SECUIESC !

nu vorbiti voi... ca sunteti in aceeasi situatie... chiar daca sunteti mai multi veniti la meciuri ca la teatru...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează