FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a stabilit cine îl va înlocui pe Rusescu » Keşeru e atacantul de Ligă!

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 10:12

Keşeru e liber de contract şi ar veni în Ghencea să lupte pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor doar în cazul unui verdict favorabil al UEFA.

Mihai Stoica vrea să-l înlocuiască pe Rusescu cu unul dintre fotbaliştii lui favoriţi. Claudiu Keşeru, 26 de ani, a admis că negociază cu managerul Stelei. "Oferta e interesantă", crede atacantul. El e liber de contract după ce a marcat 17 goluri în 32 de partide la Angers, în sezonul trecut din liga secundă franceză.

Keşeru are posibilitatea să continue în Franţa în prima ligă, la Bastia, rivala corsicană a lui Ajaccio, formaţia lui Mutu, sau să schimbe ţara trecînd la Olympiakos Pireu, o formaţie cu care ar participa în Champions League. Tot atracţia Ligii constituie şi argumentul cu care Steaua speră să-l convingă să revină în România.

Roş-albaştrii vor afla pînă pe 30 iunie dacă li se permite să participe în competiţie, în funcţie de judecata UEFA, şi tot atunci va decide Keşeru dacă îşi întrerupe vacanţa şi vine în Anglia, unde Steaua se va afla în cantonament la acea dată.

Claudiu a jucat numai în Franţa în ultimii zece ani. A plecat de la Oradea la Nantes în 2004, apoi a mai trecut pe la alte trei cluburi: Libourne, Tours şi Angers. A marcat, în total, 66 de goluri pentru aceste formaţii, majoritatea reuşite în Ligue 2, o competiţie pe care MM o consideră suficient de puternică şi de relevantă.

Managerul a fost permanent interesat de Keşeru, pe care a povestit că l-a urmărit încă din perioada în care era junior: "Îl vedeam la lotul naţional şi era liderul echipei, mai bun decît toţi ceilalţi. Dar avea un atu important: el era mai puternic fizic decît colegii lui, ceea ce-l ajuta să facă diferenţa. Cînd a trecut la seniori şi forţa fizică lui fizică a încetat să mai fie superioară, a avut probleme, dar acum a progresat la alte capitole şi a redevenit un fotbalist foarte bun".

500.000 de euro e suma minimă pe care ar cheltui-o Steaua cu Keşeru în primul an de contract, cu salariul şi bonusul la semnătură

4 goluri a marcat Keşeru în cel mai bun meci al lui din sezonul trecut, Angers-Le Mans (4-0). Angers a terminat pe 5 şi a ratat promovarea, pe care au obţinut-o Monaco, Guingamp şi Nantes

"Sînt flatat de interesul Stelei. Am propuneri din prima ligă franceză, dar Steaua e un club care deţine atuuri importante faţă de alte cluburi" (Claudiu Keşeru, atacant)

Claudiu Keşeru
- Măsoară 1,78 metri şi cîntăreşte 81 de kilograme
- A jucat în România doar pentru FC Bihor, 15 meciuri şi două goluri în Liga a II-a
- A plecat în Franţa la 17 ani, dar nu s-a impus la Nantes, care l-a tot împrumutat. Pentru "canari" a punctat doar de 11 ori în 81 de jocuri
- Are 22 de prezenţe şi 4 goluri la "naţionala" de tineret a României. La "seniori" încă n-a debutat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  17 Iunie 2013, 18:40
Postat de vaalah pe 17 Iunie 2013, 08:52

Trompetele lui Arpad Paszkany si ale mafiei politice maghiare prezente la datorie pe cascaval . Ce fel de maghiari stau in spatele lui Alpin, si de unde primesc trompetele CFR bani pt postarile de pe forum : UDMR reclama din nou România la FIFA-astia sunt maghiarii CFR CLUJ În cursul zilei de luni, UDMR deputatul Marko Attila a trimis o noua scrisoare la FIFA, în care atrage atentia forului european asupra atitudinii rasiste a fanilor români la partida amicala cu Trinidad-Tobago, disputata saptamâna trecuta la Bucuresti si încheiata cu victoria tricolorilor cu scorul de 4-0.

Trompetele lui Gigi Becali si ale mafiei politice machidone prezente la datorie pe cascaval . Ce fel de machidoni/aromani stau in spatele lui vaalah, si de unde primesc trompetele Becaliste bani pt postarile de pe forum ? ______________________ ,,,)) tu meriti internat si pus in camasa de forta, caldarare !

bogdan1407
bogdan1407  •  17 Iunie 2013, 18:06

de liga...secunda

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  17 Iunie 2013, 11:38

Ca sa vedeți cum se face jurnalismul in România ,cum sunt jurnalistii si in special Radu banciu. Acum cam doua luni,infectu vorbea despre Cheseru care marcase nu știu câte goluri si inscrisese in ultima etapa din liga a doua franceza:" pai ba,Cheseru asta este scula ba,este jucător ,doar piturca nu-l vede! Pai sa marchezi in liga a doua franceza care este de 6 ori peste liga 1,înseamnă ca ești scula de jucător "....acum câteva zile,când sa zvonuri ca Steaua îl oferteaza:" cum sa dea ma importantă acestei oferte asta care habar are de fotbal? Ce a realizat asta? Ce mare scula ești sa te dai important ca te vrea Steaua ,asta sau M Costea este tot aia....cine este Cheseru!?"

Vezi toate comentariile (54)
Comentează