FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua acuzată de inginerii financiare: "Tănase e deja vîndut, dar transferul se amînă ca Argeşul să nu ia 50% din bani!"

Cristi Tanase
Cristi Tanase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 21 august 2013 17:22

FC Argeş crede că Steaua o va sabota în privinţa procentelor de pe viitorul transfer al lui Cristi Tănase.

Piteştenii ar trebui să primească 50% din suma pe care Steaua ar urma s-o încaseze în cazul în care mijlocaşul de 26 de ani va fi vîndut. "Roş-albaştrii" sînt acuzaţi însă că vor să fenteze clauza şi să păstreze toţi banii. Administratorul judiciar al lui FC Argeş, Nicolae Enoiu, susţine, conform stiridesport.ro, că echipa lui Reghecampf deja a rezolvat transferul, iar jucătorul a semnat un contract individual cu o altă echipă, contract ce va fi activat cînd este liber de contract.

"Tănase ar fi deja vîndut de Steaua! Actele sînt semnate deja, dar transferul va fi făcut public abia în toamna anului viitor, cînd nu vor mai fi obligaţi să plătească jumătate din sumă către noi", a explicat Enoiu.

FC Argeş se află în insolvenţă şi nu s-a înscris pentru viitorul sezon în L2. Piteştenii ar avea nevoie de banii de la Steaua pentru a reveni pe linia de plutire.

3 milioane de euro e cota lui Tănase, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  22 August 2013, 13:36

Lol, cine il cumpara ma pe tanase cu un an inainte. Si, pana mea, fc arges, daca nu s-a inscris in campionat, mai exista? Sau are dreptu la un an pe bara??

ockiu
ockiu  •  22 August 2013, 07:45

cum? tanase e deja vandut? dar umreaza sa plece peste 1 an?! "dar transferul va fi făcut public abia în toamna anului viitor " - eu unul nu cred asta.

petrusm
petrusm  •  22 August 2013, 06:26

IL FACE MITICA ORACOLU , CA NOU... SE BAGA SI GIOBANNY SI O PUN DE UN DNA...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close