FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN BURTON UPON TRENT (ANGLIA)

Steaua animată » Steliştii au fost asaltaţi de suporteri după amicalul cu Livingston

Suporterii Stelei din Anglia mai pot vedea campioana azi, dar şi la meciul cu Sheffield Wednesday, de pe 6 iulie
Suporterii Stelei din Anglia mai pot vedea campioana azi, dar şi la meciul cu Sheffield Wednesday, de pe 6 iulie

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 01:52

Jucătorii au fost asediaţi de către suporterii lor, care au venit pentru suveniruri la St. George's Park.

Un amical în străinătate al campioanei României reprezintă momente de bucurie pentru fanii echipei, care-i reperează aproape peste tot în Europa pe roş-albaştri. Vorba lui Gardoş: "Şi dacă am avea meci în Congo, tot ar veni 10 suporteri ai Stelei la partidă şi-ar face atmosferă! Incredibil cît de mult este iubită această echipă, nu sînt multe în Europa astfel".

Şi la amicalul, primul din Anglia, cu Livingston, scor 4-1, au asistat în jur de 100 de persoane, iar majoritatea erau români, veniţi la muncă sau stabiliţi de mult timp în Marea Britanie. Bărbaţi, femei, copii, toţi s-au distrat la partidă, au încurajat echipa, i-au invitat pe jucători la un grătar, iar la final i-au "deposedat" pe elevii lui Reghe de autografe şi au făcut poze memorabile.

Cei mai vînaţi dintre roş-albaştrii
Chipciu, cuminte, a fost primul ce-a intrat pe mîinile fanilor. Poze, iscălituri. "Băă, ai grijă să nu-l loveşti, că e comoară!", a strigat un suporter către un altul care se înghesuia să prindă autograful dorit.

Au urmat Tănase, Costea, Chiricheş, căruia i s-a făcut urarea: "La Real Madrid să ajungi!", iar un alt suporter ţopăia de mama focului după fotografia obţinută. Răduţ a dat autografe pe tricouri.

Pînă la sosirea lui Tătăruşanu, care a fost reperat de reprezentantele sexului frumos ce au rîvnit la o poză cu internaţionalul român. "Fetele au prioritate!", a spus o domnişoară unor bărbaţi care-şi aşteptau rîndul la "suveniruri".

Latovlevici i-a semnat unui suporter pe spate, pe tricou, iar cînd a văzut că şi alţii îl aşteaptă, le-a zis: "Sper că mai veniţi şi la alte meciuri". Gardoş s-a amuzat de cerinţele unui microbist: "Un autograf pe gît! Şi pe mînă! Şi-o cruce!", în timp ce un altul i-a strigat: "Fă-i o săgeată pe mînă, e fanul tău!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mimistoica
mimistoica  •  02 Iulie 2013, 13:54
Postat de dinamo_forever_77 pe 02 Iulie 2013, 09:44

A fost sustinuta de springari, talhari, poponari si tigani. Culmea este ca ei indraznesc sa spuna despre RAPID ca sunt tigani, iar ei au mai multi tigani in teren, conducere si tribune decat cei de la RAPID.....iar de DINAMO spun ca suntem gay in conditiile in care ei au cei mai multi poponari in tribune :))))) Nu mai vorbim de celebrul lache.....scuze mache....cel cu mana de aur :)

si de Mimisor ce spui ? :))) Nu mai zic de apucaturile cu care va veni Gigi de la Jilava!

andy56
andy56  •  02 Iulie 2013, 11:12

au aparut 20 de fani de rezultat (dintre care spargatorul de masini cu declaratia lui e apoteotica) si iata ziaristii de rezultat baga un titlu de manipulatori: asaltati! BAAAA, BAYERN MUNCHEN A VANDUT BILETE LA UN ANTRENAMENT DE 30mii euroi, si a avut 20.000 de fani!!!! ASTA INSEAMNA SA FI ASALTAT DE SUPORTERI nu cand apar 20 de ciumpalaci rataciti in regat (multi rataciti prin buzunarele englezoilor)!

 •  02 Iulie 2013, 09:52
Postat de bombon pe 02 Iulie 2013, 09:40

Gregory Tade şi Damjan Djokovic l-au impresionat pe preşedintele Iuliu Mureşan, care are doar cuvinte de laudă la adresa lor. Amândoi au evoluat câte 35 de minute în meciul câștigat CFR cu scorul de 2-0 în faţa puterniciei formații din Prima Liga rusă, FC Volga Novgorod. "Tade are o viteză foarte bună şi lovituri de cap extraordinare. Pătrunde bine pe culoare, este greu de oprit. Iar Djokovic este jucătorul care organizează bine jocul, vede bine culoarele, pasează bine şi are o buna viziune a jocului".

A innebunit Alpin , jegul de ceangau a incurcat pagina si clona . Vedea-te-as mort si putrezit in soare mongoloidule .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează