FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO

Steaua aplică metoda folosită şi în cazul meciurilor cu Rapid » Le-a pregătit ţarcul "cîinilor"

În septembrie 2007, steliștii i-au închis pe rapidiști într-o cușcă acoperită cu plasă, însă giuleștenii au înlăturat-o în startul întîlnirii
În septembrie 2007, steliștii i-au închis pe rapidiști într-o cușcă acoperită cu plasă, însă giuleștenii au înlăturat-o în startul întîlnirii

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 februarie 2014 22:36

Steliştii îşi iau toate măsurile de precauţie pentru derbyul cu Dinamo şi au înălţat gardurile sectorului în care vor sta fanii rivalei.

Roş-albaştrii se tem de incidente la derbyul cu Dinamo! Partida este considerată atît de Jandarmerie, cît şi de oficialii celor două grupări drept una de risc maxim.

Astfel, la sugestia celor de la Jandarmeria Capitalei, conducerea Stelei a decis să înalţe cu doi metri gardurile care separă sectorul în care va sta galeria lui Dinamo de restul peluzei sud a arenei din Ghencea!

În plus, acestea vor fi şi reparate în totalitate, deoarece nu se mai află într-o stare care să le garanteze siguranţa dinamoviştilor. Ieri, la stadionul din sectorul 6 al Bucureştiului se lucra din greu în acest sens.

Meciul dintre Steaua şi Dinamo se va disputa sîmbătă, 1 martie, de la ora 21:00, şi va fi televizat de DigiSport 1. Întîlnirea e catalogată ca fiind una de risc maxim.

În aceste condiţii, securitatea spectatorilor va fi asigurată de aproximativ 800 de agenţi ai unei firme de pază, în timp ce în afara stadionului se vor afla aproape 2.000 de jandarmi.

1.605 dinamovişti se vor afla sîmbătă seară în Ghencea, în sectorul galeriei dinamoviste

18.000 de bilete mai erau disponibile aseară pentru meciul Steaua - Dinamo. Începînd de luni, acestea se vor putea procura şi de la casele de bilete ale stadionului din Ghencea

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (54)
famoush8er
famoush8er  •  24 Februarie 2014, 09:45

Daca va vor face dinamovistii ce v-au facut rapidistii, e vai de voi oilor. Daca vreti sa va ridicati macar la 50% din nivelul suporterilor acelor doua echipe, invatati ce inseamna 'SUPORTER'...nu spectator. Veti fi umiliti in tribune oricum :) Respect galeriilor din Giulesti si Stefan Cel Mare!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  23 Februarie 2014, 23:23

sa ma pi sh pe oi!

bamse1901
bamse1901  •  23 Februarie 2014, 16:23

si au sanse 99 la suta

Vezi toate comentariile (54)
Comentează