FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua ar putea avea în lot 9 extracomunitari! » PIEDICA lui Stoichiţă!

Juan Toja, Josh Tudela, Steaua
Juan Toja, Josh Tudela, Steaua

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Steaua ar putea avea în lot nu mai puţin de 9 extracomunitari, iar regulamentul permite maximum 5 pe teren în acelaşi timp

Roş-albaştrii s-au stîrnit în ultimele zile pe piaţa transferurilor. În paralel cu negocierile purtate cu senegalezul Tall şi cu cipriotul Parpas, Steaua mai discută cu alţi doi stoperi: costaricanul Umana şi un bolivian. Cum şi Pepe Moreno e aproape de a reveni, Stoichiţă s-a ales cu o mare problemă pe cap, pe care a dezvăluit-o ieri în Antalya.

"Trebuie să fim foarte atenţi la achiziţiile finale. Motivul? Avem deja foarte mulţi jucători extracomunitari şi în campionatul din România nu e voie cu mai mult de cinci în acelaşi timp pe teren. E chiar o situaţie delicată în care ne-am putea afla în retur", a spus Stoichiţă.

Dacă Steaua va aduce 3 din cei 4 fundaşi centrali cu care discută acum şi va veni şi Pepe Moreno, în Ghencea vor fi 9 extracomunitari! Iar "Lippi" ar ajunge de multe ori în situaţia în care să fie nevoit să facă modificări în echipă nu neapărat din raţiuni tactice, ci să schimbe extracomunitari între ei pentru a nu încălca regulamentul!

Din toate colţurile lumii
Cei 9 posibili jucători din afara Uniunii Europene provin din 5 zone diferite de pe glob: Europa, Africa, America de Sud, America de Nord şi America Centrală.

Jucător    Ţara
Zapata    Columbia
Tall    Senegal
Umana    Costa Rica
Emeghara    Nigeria
Tudela    SUA
Toja    Columbia
Art. Karamian    Armenia
Arm. Karamian    Armenia
Pepe Moreno    Columbia

CAZUL VALIZA
Banii lui Gigi rămîn la instanţă

Cele 1,7 milioane de euro confiscaţi lui Gigi Becali în urma partidei U Cluj - CFR Cluj 0-1 din 2008 rămîn sub sechestru. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins ieri contestaţia finanţatorului Stelei împotriva acestei măsuri şi au acordat un nou termen de judecată pentru procesul pe fond: 3 martie. (George Ştucan)

APT
Emeghara joacă în amicale
Nigerianul Emeghara nu a ieşit pe terenul de antrenament. El a rămas la sală, efectuînd doar exerciţii de forţă. "A fost la Bologna şi medicii de acolo i-au dat un program special pe care trebuie să-l urmeze. Nu are voie să facă şi antrenamente pe teren, şi la sală, ci doar înăuntru. Dar e OK şi va evolua fără probleme în partidele amicale din finalul stagiului", a explicat ieri unul dintre antrenorii Stelei.

NAŢIONALA
Iovan a spionat antrenamentul
Secundul selecţionerului Răzvan Lucescu, Ştefan Iovan, a venit de cîteva zile în Antalya şi urmăreşte nu numai meciuruile amicale ale echipelor importante din Liga I, dar şi antrenamentele "granzilor". Ieri el şi-a făcut apariţia la şedinţa de pregătire a Stelei şi s-a întreţinut nonstop cu Mihai Stoichiţă (foto), cerîndu-i acestuia date despre cum prezintă cei aflaţi în vizorul lui Răzvan: Tănase, Nicoliţă, Stancu, Surdu, Ovidiu Petre.

NEGOCIERI
"Varga aşteaptă alte oferte"
Becali susţine că a vorbit din nou cu Vasile Şiman despre un împrumut pe şase luni al lui Dacian Varga: "Am stabilit că dacă nu găseşte o ofertă mai bună îl lasă la Steaua. Nu-mi fac probleme, fiindcă şi băiatul vrea să vină la noi". Varga, 25 de ani, e de azi în Antalya, în cantonamentul Sportului şi aşteaptă să afle unde va juca în retur: "Indiferent dacă voi ajunge în Ghencea sau în Giuleşti, ştiu sigur că publicul mă va iubi, fiindcă eu dau totul pe teren!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  04 Februarie 2010, 10:42
Postat de horia89 pe 04 Februarie 2010, 10:05

Pai Karamienii si Emeghara sunt de un secol in Romania nu au cetatenie cumva?

e nevoie de 5 ani jucati la noi sa primeasca cetatenie.

horia89
horia89  •  04 Februarie 2010, 10:05

Pai Karamienii si Emeghara sunt de un secol in Romania nu au cetatenie cumva?

 •  04 Februarie 2010, 09:44
Postat de pe 04 Februarie 2010, 09:29

pe Kapetanos, Jelev , Golanski ia-ti uitat , ca si ei sunt tot in lot ..

era vorba de extracomunitari nenica:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează