FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are din nou probleme cu stadionul: "Plec pe Lia Manoliu dacă nu scade chiria"

Stadionul Ghencea
Stadionul Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 20:43

Steaua are din nou probleme cu stadionul din Ghencea. Clubul are datorii de 120.000 de euro către MApN pentru neplata chiriei pe şase luni de zile

Gigi Becali spune că nu crede că echipa va părăsi stadionul: "Domnul Oprea nu este rău-intenţionat, nu cred că vom avea probleme cu această datorie. Dacă ei vor să mă dea afară din Ghencea plec cu stadionul în Pipera, iau terenul sintetic şi lifturile. Tot ce am cumpărat pe banii mei, iau înapoi", a spus Becali la GSP TV.

Dacă Becali nu reuşeşte să rezolve problemele cu ministerul spune că va pleca cu echipa pe alt stadion: "Noi trebuie să ne înţelegem cu CSA Steaua, dar dacă nu vom rezolva problema ne ducem pe Lia Manoliu".

Vrea chirie mai mică

Patronul Stelei spune că plăteşte prea mult pe chiria din Ghencea. Acesta spune că va cere ca baza sportivă să fie reevaluată de la 30 de milioane de euro, la 10 milioane şi astfel, chiria va scădea.

20.000 de euro pe lună plăteşte Becali pentru chiria stadionului Steaua

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
vasglo
vasglo  •  23 Februarie 2011, 11:46

De ce dezinformati lumea? Cui serveste acest mod de a face presa? Becali nu zice ca nu este de acord cu chiria pe care o plateste la MAPN, ci cu impozitul care este aproape dublu fata de chirie. De ce asta? Pentru ca MAPN a evaluat, in mod total aberant, stadionul la 30 de milioane de euro, desi, cea mai mare parte din stadion s-a facut pe banii lui Becali sau a fost cumparata de la executorul judecatoresc, care poprise bunurile pentru datoria Clubului Sportiv al Armatei. Cum poate sa valoreze stadionul Steaua, facut in anii '70, la fel cu stadionul cel nou de la Cluj, adica 30 de milioane de euro?....

claudiub_80
claudiub_80  •  23 Februarie 2011, 10:34

rapid si dinamo platesc 1 euro pe an noi 30 mii euro pe luna !!!!!!muto ciobane

claudiub_80
claudiub_80  •  23 Februarie 2011, 10:32

muto ca o sa avem media de spectatori 20 mii nu se compara ruinele din ghencea !!!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close