FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua atacă şi cu fundaşii » Mecanismul lui Reghe e menit să cîştige o posesie zdrobitoare

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 12:03

Laurenţiu Reghecampf şi-a impus rapid ideile. Antrenorul care a impresionat la Chiajna printr-un joc ofensiv şi eficient, deşi avea la dispoziţie un lot modest, vrea să transforme şi Steaua într-o echipă cu o posesie zdrobitoare

Reghe pune mare accent pe pregătirea fizică şi îşi propune să formeze o echipă care să fie formată din jucători ce pot menţine posesia.

Apărare tehnică
Tehnicianul Stelei preferă o linie de fund formată din jucători care pot participa la faza de atac. Martinovici nu va mai fi folosit pe dreapta, iar ultimul transfer, Daniel Georgievski, e un fundaş lateral cu veleităţi ofensive.

Cuplul de fundaşi centrali va fi Gardoş-Chiricheş, ambii avînd calităţi tehnice foarte bune pentru un fundaş. Fiecare dintre ei au experimentat la Steaua şi postul de mijlocaş defensiv. În banda stîngă, Latovlevici şi Pîrvulescu garantează un aport ofensiv consistent.

Cuplul de închizători, cheia de la mijloc
Pintilii şi Bourceanu vor avea rolul de a asigura echilibrul în linia de mijloc a Stelei. Avîndu-i pe amîndoi titulari, Reghe îi poate împinge mai în faţă pe lateralii Chipciu şi Tănase, aşa cum erau Adi Popa şi Paulinho la Chiajna. Cele două aripi ale roş-albaştrilor au astfel o libertate prin care îşi pot pune în valoare creativitatea. Dacă Bourceanu e aproape exclusiv de apărare, Pintilii e obişnuit de la Pandurii să urce des cu mingea în atac şi să evolueze într-o echipă care "arestează" mingea.

Rusescu sau Bălan, din linia a doua
Adi Rocha s-a impus deja ca vîrf al Stelei, în timp ce Rusescu şi Bălan se vor bate pe postul de atacant retras. Reghe aşteaptă de la cei doi să facă legătura dintre mijloc şi atac şi să-l poată dubla pe Rocha atunci cînd Steaua domină.

Cum arată Steaua în acest moment: Tătăruşanu - Dumitraş, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Tănase - Rocha

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
cris1111
cris1111  •  29 Iunie 2012, 00:13
Postat de jalemare pe 28 Iunie 2012, 20:22

ataca locul 3. ca CFR si Vaslui par foarte departe de restul si sezonul viitor.

rapidul ce ataca?salvarea de la retrogradare

jalemare
jalemare  •  28 Iunie 2012, 20:22

ataca locul 3. ca CFR si Vaslui par foarte departe de restul si sezonul viitor.

bluered_sky
bluered_sky  •  28 Iunie 2012, 19:11
Postat de saviola2_8 pe 28 Iunie 2012, 13:46

si 13 sa fie numai sa nu castige dinamo campionatul sau voi, pasarilor! oricum pe voi v-a egalata si ce fura deja nu maisunteti rivalii nostri =)))

eu sincer nu m-as multumi cu asa ceva...da fiecare cum doreste :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează