FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua celestă! » Trupa din Ghencea schimbă echipamentul de rezervă pentru sezonul următor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 12:09

Tănase şi compania vor juca în meciurile din deplasare în tricouri bleu complet, asemănătoare celor în care a evoluat echipa în perioada 1988-1990, cu Hagi în echipă


Steaua pregăteşte haine noi pentru următorul sezon. Va schimba echipamentul de rezervă, folosit la meciurile din deplasare, atît în Liga 1, cît şi în Europa. Se va renunţa la culoarea galbenă, folosită în perioada 2010-2012, iar firma Nike, sponsorul tehnic al Stelei, a ales, împreună cu şefii clubului, culoarea bleu.

Tricourile nu vor conţine inserţii sau alte culori, ci vor fi bleu complet, o culoare inedită şi foarte rar folosită în istoria trupei din Ghencea. Aceeaşi culoare o vor avea şi şorturile, dar şi jambierele. Practic, după Revoluţie, nu s-a întîmplat prea des ca Steaua să apeleze la alte culori în afară de roşu, galben şi albastru, doar în urmă cu 2 ani apelînd la un verde fosforescent, tot pentru jocurile considerate pe teren străin.

Tănase şi compania nu vor juca în noile tricouri de culoare bleu la jocurile din Ghencea sau de pe Arena Naţională, considerate pe teren propriu, ci doar atunci cînd echipa va evolua pe teren străin. În schimb, echipamentul de acasă, cel inaugurat în vara anului trecut, nu se va schimba, ci va suferi mici modificări, în sensul că fonturile care formează designul vor fi modificate.


La fel ca acum 24 de ani
Culoarea tricourilor pe care Steaua le va purta în meciurile din deplasare aduce cu echipamentul pe care trupa din Ghencea l-a avut în sezoanele 1988-1989 şi 1989-1990. Atunci, cînd în echipă, jucau printre alţii, Hagi, Ilie Dumitrescu, Lăcătuş, Tudorel Stoica şi Dan Petrescu, echipa avea triocuri bleu, cu anumite inserţii şi cu numele sponsorului pe piept.

10 ani au trecut de cînd Steaua a început colaborarea cu firma Nike, după ce în perioada 1976 - 2002 roş-albaştrii au fost îmbrăcaţi de Adidas

Îl îmbracă pe 28 iulie
Primul meci în care steliştii vor purta tricourile de culoare bleu va fi cel din etapa a doua a Ligii 1, programat în ultimul weekend din iulie. Pe 28 iulie, Steaua va merge la Ploieşti pentru disputa cu Astra.

495293-untitled.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (158)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  20 Iunie 2012, 21:03

Au vrut sa aduca mai mult a Lazio! :P In fine sa nu amestecam una cu alta! LAZIO e LAZIO, iar Steaua e Steaua!

mutulik13
mutulik13  •  18 Iunie 2012, 20:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Stai linistit..omul e platit..e in modul auto acum..l-am vazut asa de vreo 4-5 ori. Omul isi face painea incitand.

biancorossi
biancorossi  •  18 Iunie 2012, 18:06

interesanta retrospectiva foto. sunt convins ca multi "stelisti" habar nu aveau de evolutia cronologica a echipamentelor de joc utilizate de steaua de-a lungul vremurilor. iata un act de cultura, deci...))))

Vezi toate comentariile (158)
Comentează