FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua, coşmarul lui Mulţescu » Statistica la nivelul băncilor tehnice! Reghe conduce

Articol de , - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 13:40

În această seară de la ora 21:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO va avea loc cel de-al 153-lea derby dintre cele mai titrate echipe româneşti, Staua şi Dinamo.

Cu toate acestea va fi abia al doilea duel direct dintre Gigi Mulţescu şi Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Dinamo are 62 de ani şi 233 de meciuri în Liga 1, perioadă în care a antrenat 11 echipe, fără a reuşi vreun trofeu.

Deşi are doar 38 de ani, tehnicianul Stelei are deja 73 de partide în Liga 1 ca antrenor, la 4 echipe, însă are două trofee, ambele cu Steaua, Supercupa şi campionatul.

Singurul duel dintre cei doi s-a înregistrat în sezonul trecut, cînd Steaua lui Reghecampf a învins categoric Gaz Metan Mediaş, scor 3-0.

De patru ori Reghe s-a întîlnit cu Dinamo din postura de antrenor şi a obţinut două victorii, pierzînd celelalte două dispute.

Mulţescu are coşmaruri cu Steaua

Gigi Mulţescu va fi pentru a 17-a oară faţă în faţă cu Steaua diseară. Nu a cîştigat decît 4 jocuri, unul fiind în Cupa României, a obţinut 3 remize, însă a pierdut de nouă ori.

A mai antrenat-o de două ori pe Dinamo în disputele cu marea rivală, în sezonul 90/91. Atunci a cîştigat în Ştefan cel Mare cu 1-0, dar a pierdut în Ghencea cu acelaşi scor.

Cine intră în topul select al marcatorilor străini?

Românii sînt la putere în partidele dintre Steaua şi Dinamo. Pînă acum doar 5 străini au înscris într-un Derby de România.

Pentru Steaua au punctat Thereau, Kapetanos, Iliev şi Szukala, în timp ce singurul străin care a punctat pentru Dinamo este Demollari.

În această seară pentru echipa din Ghencea ar putea puncta Federico Piovaccari, italianul avînd mari şanse să fie preferat de Laurenţiu Reghecampf ca fiind vîrful echipei în detrimentul lui Nikolici.

La Dinamo, Joel Thomas este cel care ar putea deveni al doilea străin care punctează într-un derby cu marea rivală.

Alţi străini care ar putea juca în Dinamo - Steaua:

Dinamo: Durimel, Asanovici, Fai, Hasanovici, Elton, Pape
Steaua: Georgievski, Tatu, Nikolici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vaalah
vaalah  •  11 August 2013, 15:05

Asta nu este antrenor . In 25 de ani nu a castigat nimic . Un expirat de la lada de gunoi ca si Generalul de Securitate Lake , alt mosneag care habar nu are ce se joaca azi in lume . Cu pensionari depasiti de vremuri Dinamo in 3 ani ajunge in clasamentul UEFA de pe 127 unde este acum pe 250 .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close