FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua face transferuri, dar n-are unde să se antreneze » Anunțul făcut de Burleanu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 08:52

Răzvan Burleanu a anunţat că, pînă în acest moment, Steaua nu a semnat un contract cu FRF pentru baza de la Mogoşoaia.

"Au existat discuţii cu domnul Argăseală, i-am spus că unei echipe de nivelul Stelei i-ar sta bine să se pregătească la Mogoşoaia.

Acestea au fost discuţiile, însă pînă azi nu este semnat nici un acord. Dar Steaua are porţile deschise pentru a se antrena la Mogoşoaia!", a spus Burleanu după Comitetul Executiv de ieri.

La finalul lunii iunie, steliştilor le-a expirat contractul care le permitea să se antreneze în Ghencea. Oficialii roș-albaștrilor ar urma să plătească 700.000 de euro pe an pentru închirierea bazei FRF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mvradulescu
mvradulescu  •  08 Iulie 2015, 07:43
Postat de sange_alb.rosu pe 07 Iulie 2015, 17:17

Burleanu face ca *** din piata cand vor sa vanda femeilor vreun suvenir. "Hai conitza, ce bine iti vine lantisorul asta, zici ca e de aur!". In realitate, si *** si Burleanu nu vor sa faca altceva decat sa ciupeasca un banut de ici de colo.

Mă tem că ați remarcat corect rostul acestui articol. În condiții de normalitate, nu ar fi avut ce să caute o asemenea știre pe site, fiind o problemă care ar trebui să prezinte interes major doar pentru părțile care ar putea (ori nu) să semneze contractul !

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  07 Iulie 2015, 17:17

Burleanu face ca *** din piata cand vor sa vanda femeilor vreun suvenir. "Hai conitza, ce bine iti vine lantisorul asta, zici ca e de aur!". In realitate, si *** si Burleanu nu vor sa faca altceva decat sa ciupeasca un banut de ici de colo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Iulie 2015, 14:48
Postat de conasu_boeru pe 07 Iulie 2015, 14:45

...Dinamo, plateste .....CS Dinamo, in jur de 250 000 de euro pe an si sunt vorba aia ..”de-ai nostri...” !

...asta numai pentru cele 17 meciuri oficiale (care erau pana acum),....noroc de faptul ca au baza proprie de antrenament, cumparata la Saftica !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează