FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua, fără antrenor la derby :) Alarmă în Ghencea pentru marele meci cu Petrolul

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 22:41

Duminică seara, pe banca roş-albaştrilor nu va putea să stea Thomas Neubert, preparatorul fizic pe care toată lumea îl vede, de fapt, "principalul" din Ghencea


Steaua - Petrolul e capul de afiş al etapei din weekend, iar campioana din Ghencea are o mare problemă în perspectiva duelului cu rivala din Ploieşti. Ieri, Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat pe Thomas Neubert, preparatorul fizic al Stelei pentru un meci în urma incidentelor de la finalul meciului cu Pandurii, din runda trecută.

Neamţul nu va putea să conducă încălzirea jucătorilor duminică, dar nici să ia loc pe bancă, alături de Reghe. Acest lucru ar putea fi o lovitură pentru Steaua pentru că oameni din interiorul clubului, dar şi din exterior, susţin că, de fapt, Tommy e "principalul" Stelei. El e cel care îi indică lui Reghe inclusiv ce jucători să schimbe pe parcursul meciului, dîndu-şi seama relativ uşor ce fotbalist are probleme fizice sau care e sub ritmul jocului.

Fără Neubert, dar şi fără MM, aflat încă în stare de suspendare, Reghecampf va rămîne pe bancă alături de doar doi colaboratori cu care să se sfătuiască. În primul rînd cu secundul Toni Petrea, dar şi cu team managerul Marius Ianuli, cel pe care Gigi Becali îl suna de fiecare dată atunci cînd dorea să le transmită antrenorilor o schimbare pe parcursul unui joc.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  29 Noiembrie 2013, 10:18
Postat de ares123 pe 28 Noiembrie 2013, 10:00

""Marele meci cu Petrolul""...hai sa fim seriosi. Asa spuneau si in campionatul trecut si plecau apoi cu coada intre picioare, iar marele antrenor Contra dadea vina pe tot ce misca in afara de el.

mai, tu uiti meciul din retur cand pe banca era contra. era cat pe ce s'o luati ! lasati voi supercupa, meci fara puncte, fara miza, pentru o tinichea simbolica care n'aduce nimic in plus. si acolo ati umblat cu matrapazlacuri, a fost eliminat unul usor, l'ati avut pe printz al 12lea jucator la steaua, bokila a fost aiurit de anamanele... plus tratamentul la pungutza, cu energizante, care a durat numai o repriza.:)) voi ati tinut la tinicheaua aia, ati avut'o. si ?!

caminero
caminero  •  28 Noiembrie 2013, 20:36
Postat de calinescu_ pe 28 Noiembrie 2013, 14:38

ASA E , ASTA A REVOLUTIONAT LIGA I INLOCUIND PREGATIREA FIZICA CU PREGATIREA CHIMICA .....!!!! :))))))))))

Da, dar știi ce mișto e ceiuțul lui?! de-aia le merge lactația așa de bine la oițe. Am auzit de asemenea că Neubert a făcut cerere la UEFA să li se permită să folosească în UCL sau în UEL ceiuț versiunea 1.5 (cel de acum e doar un beta-version, ver. 0.95, și nu mai face față în Ioropa).

corectu
corectu  •  28 Noiembrie 2013, 18:52

Sunteti penibili unii de la GSP.Si un elev de liceu ar putea fi mai credibil.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează