FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Steaua, Germania, Belgia » Pandurii a refuzat 3 oferte pentru Maxim! Cît ar fi oferit echipa lui Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 ianuarie 2013 18:57

Alexandru Maxim este cel mai curtat jucător din Liga 1 în această iarnă. Marin Condescu, preşedintele Pandurilor, a povestit că fotbalistul a avut 3 oferte, pe care însă clubul gorjean le-a refuzat.

Am avut trei oferte pentru el, dar toţi îl vor din această iarnă, iar noi vrem să-l păstrăm pînă la vară. Am negociat direct cu Rednic, oferta a fost în jur de un milion de euro. A venit Freiburg după el, ne-a oferit un preţ, dar pe noi nu ne interesează acum.

Nu pleacă, nu vreau să-i iau lui Pustai nici unul dintre atuuri ca să ne atingem obiectivul.

Obiectivul pe care vrem să-l atingem e calificarea în cupele europene şi, dacă reuşim, atunci Maxim va rămîne la noi. Atunci va avea o deschidere şi spre alte echipe. Va juca şi la naţională, sper să batem şi Ungaria, să facem şi un meci bun cu Olanda şi poate va avea şi el noroc să fie titular”, a spus Condescu la Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  26 Ianuarie 2013, 22:51
Postat de flo_ax pe 26 Ianuarie 2013, 21:13

daca nu puneai aiurea virgula aia inainte de SAU ...

sau si aia dupa , daca tot esti profesor de limba romana invata sa o si stapanesti scris ca e naravasa rau si te arunca din sa

flo_ax
flo_ax  •  26 Ianuarie 2013, 21:13
Postat de samertx pe 26 Ianuarie 2013, 20:11

Nici măcar o postare ce se vrea adevărată, sau , cât de cât , anunță adevărul . Numai steliști mici în gândire, pe gustul patronului.

daca nu puneai aiurea virgula aia inainte de SAU ...

andystar
andystar  •  26 Ianuarie 2013, 20:51
Postat de samertx pe 26 Ianuarie 2013, 20:11

Nici măcar o postare ce se vrea adevărată, sau , cât de cât , anunță adevărul . Numai steliști mici în gândire, pe gustul patronului.

Dar tu oare esti om sau animal ? Peste tot apari tu ,un nimeni alaturi de alti frustrati ! Nu te mai agita asa ca o sa crape inima in tine !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează