FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îl ţine pe loc » Liviu Antal are ofertă şi de la CFR Cluj, dar ezită să semneze: încă mai speră că va juca în Ghencea

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 22:43

Antal are ofertă concretă de la CFR Cluj, dar nu se grăbeşte să îi dea curs în speranţa că va ajunge în Ghencea.

Golgeterul Ligii 1 în sezonul precedent, Liviu Antal visează la tricoul roş-albastru. Mijlocaşul de 25 de ani încă mai speră să ajungă la Steaua. Fostul vasluian, liber de contract în prezent, are o ofertă clară din partea celor de la CFR Cluj, însă nu se grăbeşte să semneze.

Antal ar prefera-o pe Steaua, atras fiind de mirajul Ligii Campionilor. Deşi a avut o discuţie cu preşedintele Valeriu Argăseală, negocierile s-au sistat. "Nu m-am înţeles cu nimeni, sînt încă şomer. Cu cei de la Steaua nici nu am apucat să discut despre bani, nu ştiu din ce motiv s-au blocat tratativele. Am o singură ofertă din ţară, sînt discuţii, dar aştept să mai treacă timpul, apoi vom vedea ce va fi", a spus Antal la DigiSport.

Din păcate pentru mijlocaşul ofensiv, steliştii nu-l consideră o prioritate, avîndu-i pe benzi pe Chipciu, Adi Popa şi Tănase. Cu toate acestea, Antal tot mai crede că va ajunge în Ghencea, sperînd să fie cerut de Costel Gâlcă, cel care a anunţat că intenţionează să implementeze sistemul 4-3-3 la Steaua. "E un modul de joc care îmi place, mă avantajează", a spus Liviu.

16 goluri a înscris Antal în sezonul trecut pentru Vaslui, 6 dintre ele fiind reuşite din penalty

14.400 de euro a fost salariul lunar al lui Liviu Antal la Vaslui. Mijlocaşul a primit în 2012, cînd a venit de la Oţelul, şi 500.000 de euro la semnătură

"Voi lua o decizie care să mă mulţumească atît pe plan material, cît şi sportiv. Există mai multe oferte, dar nu vreau să mă grăbesc" (Liviu Antal, fost mijlocaş Vaslui)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Iunie 2014, 14:59
Postat de conasu_boeru pe 06 Iunie 2014, 22:09

Exista o replica celebra in " Five a clock " de Caragiale care i se potriveste lui Antal cum i se potrivea si locotenentului Lefterescu :....."unde te duci ?, Cum unde la.. ..Steaua ( n.r !) !, ...Fugi neno.rocitule...!!!! ..."

Si sarac si cu pretentii!

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Iunie 2014, 14:58

Ce sa-ti mai spun ..*monser* ? cand vad cate unul tanar ,model cu parul prins in cordeluta ,cu tatuaje pe maini ,picioare ,cercei in urechi ,nas ,gat etc stau si ma gandesc ..unde-ti e mintea ma nenorocitule?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Iunie 2014, 22:09

Exista o replica celebra in " Five a clock " de Caragiale care i se potriveste lui Antal cum i se potrivea si locotenentului Lefterescu :....."unde te duci ?, Cum unde la.. ..Steaua ( n.r !) !, ...Fugi neno.rocitule...!!!! ..."

Vezi toate comentariile (43)
Comentează