FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, VINERI, 19:45, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua îl vrea pe Neagu » "Roş-albaştrii" au pus ochii pe unul dintre preferaţii lui MM

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 05:07

O ţintă mai veche a lui Mihai Stoica revine în atenţia roş-albaştrilor mai ales după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să mai transfere doi mijlocaşi centrali


Perioada de transferuri pentru sezonul următor se va deschide peste două luni, însă Steaua îşi face deja lista cu jucătorii pe care îi doreşte. "În primul rînd, voi aduce doi atacanţi şi doi mijlocaşi centrali", a declarat Becali. Primele nume în dreptul celor două posturi sînt Bokila şi Nistor, de la echipele care o însoţesc pe Steaua pe podiumul clasamentului.

Gazeta a aflat că al doilea mijlocaş central e Ionuţ Neagu, un fotbalist dorit în special de managerul Mihai Stoica. Fotbalistul Oţelului s-a mai aflat în atenţia Stelei şi în precedentul mandat al lui MM, însă atunci nu s-a putut realiza transferul. Neagu, care are în CV un titlu şi o Cupă, plus meciuri la echipa naţională, a evoluat în prima ligă doar la Oţelul, echipă pentru care aseară a bifat meciul cu numărul 99.


4 selecţii a bifat Neagu în echipa naţională, ultima în urmă cu aproape 3 luni, în meciul Polonia - România 4-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
theopalas
theopalas  •  30 Aprilie 2013, 14:16
Postat de crucian pe 30 Aprilie 2013, 12:17

Nici Macar Iorga nu cred ca e de Steaua. Pai cu jucatorii astia, daca ne uitam in clasament, Otelul e pe locul 11. Iar aducem fratii Prostea, Prepelita de la echipe care au retragradat si voaim sa luam campionatul.? Sa luam si cativa de la Iasi, Severin si Bistrita.

Sunt probleme financiare. Nu se pot concentra la joc din cauza lor. Nu sunt mega fotbalisti, dar cu siguranta ca in anumite conditii mai bune pot oferi mai mult.

kmikaz
kmikaz  •  30 Aprilie 2013, 12:53
Postat de danyellle pe 30 Aprilie 2013, 10:28

cum puteti scrie acelasi articol, zi de zi?

nu scriu ei un articol de 2 ori...tu citesti de 2 ori acelasi articol :)))...ei sint prea inteligenti sa scrie ceva de 2 ori.

crucian
crucian  •  30 Aprilie 2013, 12:17

Nici Macar Iorga nu cred ca e de Steaua. Pai cu jucatorii astia, daca ne uitam in clasament, Otelul e pe locul 11. Iar aducem fratii Prostea, Prepelita de la echipe care au retragradat si voaim sa luam campionatul.? Sa luam si cativa de la Iasi, Severin si Bistrita.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează