FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA, ASTĂZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua închide Copoul » Elevii lui Reghecampf vor juca la Iaşi cu casa închisă

Galeria Iaşiului s-a mobilizat pentru meciul cu Steaua.
Galeria Iaşiului s-a mobilizat pentru meciul cu Steaua.

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 septembrie 2012 20:46

Sosirea roş-albaştrilor la Iaşi a creat isterie printre suporterii moldoveni, care au cumpărat aproape toate biletele în doar două zile.

Întîlnirea dintre CSMS Iaşi şi Steaua din această seară, de la ora 21:30, în direct pe Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO se va disputa cu casa închisă.

Gazdele au pus vineri în vînzare tichetele pentru partida cu trupa lui Reghecampf, iar suporterii ieşeni s-au înghesuit să şi le procure încă din prima zi. Vineri şi sîmbătă, fanii moldoveni au cumpărat 7.500 din cele 8.000 de bilete scoase la comercializare.

Ultimele 500 de bilete se vor vinde în această dimineaţă, de la ora 10:00. "Ar fi culmea ca echipa să nu se motiveze avînd un stadion plin in spate. Sînt sigur că vom face un meci mare contra Stelei!", a declarat preşedintele lui CSMS, Florin Prunea.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
darfcar
darfcar  •  16 Septembrie 2012, 15:09
Postat de pol1iasi pe 16 Septembrie 2012, 12:35

Eu cred ca la ei, nr de "dusi" e cu mult mai mare ca la noi...noi suntem pui, pe langa aia...oricum, ca tine sunt in Iasi f putini...e pb ta ca tii cu steaua...vezi ca se spune madrileni...in fine...repet...tii cu steaua...pb ta, dar ar trebui sa tii intai cu Iasul apoi cu aia...si ce daca nu a avut Iasul, performante??Cu nichita iti dau dreptate...dar trebuie sa recunosti ca, datorita lui am avut fotbal de liga 1...ca o foloseste pt campanie, asta e....dc nu a folosit-o si porcul de simirad??ca ala a lasat echipa sa ajunga si in C...

prea multe ... (puncte puncte puncte),consulta un psihiatru

ady_my_star
ady_my_star  •  16 Septembrie 2012, 14:02
Postat de pol1iasi pe 16 Septembrie 2012, 13:48

Inca ceva..am jucat cu cele mai puternice echipe si este f bine ca nu s-a distantat nimeni de noi...oricum am pus la pariuri 1x :)tine minte ce zic :) SUNT SIGUR CA AZI NU LUAM BATAIE :)

ok, vorbim diseara. dar eu am un avantaj, oricine bate eu o sa am un motiv de bucurie.

pol1iasi
pol1iasi  •  16 Septembrie 2012, 13:48
Postat de pol1iasi pe 16 Septembrie 2012, 13:46

Or fi fost oferte nu zic nu, plus aia de la Cotnari..dar, repet...daca cineva ar fi vrut sa faca la Iasi o echipa puternica, ar fi facut exact ca Paszkany de ex...nu vrea Nichita sa dea echipa? F bine...unul cu bani, putea face o echipa NUMAI A LUI :) Ai dreptate, sunt echipe mai slabe ca noi..severin, b-ta ceahlaul, etc..avantajul este ca noi, am scapat de meciurile grele, acum tre sa facem pcte cu echipa de calibrul nostru...

Inca ceva..am jucat cu cele mai puternice echipe si este f bine ca nu s-a distantat nimeni de noi...oricum am pus la pariuri 1x :)tine minte ce zic :) SUNT SIGUR CA AZI NU LUAM BATAIE :)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează