FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îşi iubeşte fanii doar cînd e cald! "Nu dăm autografe la minus 10 grade şi pe vînt!" » Erau +2 grade

Martie 2013, amical Brăila - Steaua 1-0. Sute de fani brăileni și-au așteptat cuminți idolii, dar aceștia au trecut nepăsători spre autocar +3   FOTO
Martie 2013, amical Brăila - Steaua 1-0. Sute de fani brăileni și-au așteptat cuminți idolii, dar aceștia au trecut nepăsători spre autocar

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 22:45

Reghecampf a fost cel care le-a interzis elevilor săi să interacţioneze cu suporterii la finalul amicalului de sîmbătă. Antrenorul din Ghencea a dat ieri explicaţii nostime: "Nu dăm autografe la minus 10 grade şi pe vînt".

În urmă cu 8 ani, tot la Brăila, pe un ger cumplit, echipa Stelei de atunci, cu Neşu în frunte, stătea minute bune în ninsoare pentru a-şi mulţumi suporterii fideli

" Steaua a amăgit 15.000 de brăileni". Acesta a fost titlul articolului de ieri din Gazeta Sporturilor, în care s-a prezentat modul amator în care roş-albaştrii i-au tratat pe oamenii veniţi la stadion. Au refuzat la final să se oprească pentru a oferi autografe şi pentru a se fotografia alături de sutele de fani veniţi la vestiare, lucru care a atras huiduielile brăilenilor. Cel care a instituit starea de "silenzio stampa" a fost chiar antrenorul Stelei!

Cum a explicat Reghecampf ieri, după ce a citit articolul din Gazetă? "Erau minus 10 grade la Brăila şi bătea şi vîntul. Nu puteam să stăm să dăm autografe. Şi noi ne-am fi dorit să mai rămînem jumătate de oră după meci, dar dacă nu exista un cordon făcut special de gazde, n-am mai rămas", a spus Reghecampf la Digi, însă realitatea a fost cu totul alta la Brăila.

Organizatorii chiar efectuaseră un cordon printre spectatori, în aşa fel încît fiecare jucător să treacă printre fani şi să ofere autografe sau să se fotografieze în condiţii civilizate. "Noi am ales să mergem să jucăm la Brăila pentru că ştiam că o să vină foarte multă lume să ne susţină şi să vadă Steaua. Chiar îmi pare rău că am jucat un meci în condiţiile astea, cînd acolo a fost un frig incredibil. Le-am spus oamenilor şi acolo «Nu vă supăraţi, dar trebuie să plecăm repede pentru că e foarte frig»", a mai spus ieri Reghecampf

Nu la fel se întîmpla în 2005
O situaţie complet diferită s-a petrecut în urmă cu 8 ani. Atunci s"-a jucat, ca şi acum, un meci de verificare, tot la Brăila, cu aproape 25.000 de spectatori în tribune. Vremea a fost atunci într-adevăr extrem de proastă. Minus 10 grade, ningînd pe întreaga durată a jocului. Trupa lui Zenga a rămas însă la stadion mult timp la final, iar steliştii, în frunte cu Mihai Neşu, au împărţit minute bune autografe printre fulgii de nea.

N-au fost -10 grade, ci plus 2 grade!
Reghecampf a invocat ieri, argumentînd atitudinea rece de la Brăila, faptul că temperatura a fost de minus 10 grade. Conform site-ului accuweather.com, sîmbătă după prînz în Brăila au fost plus 2 grade, dar la fel de adevărat e că a bătut vîntul destul de puternic.

Dragostea fanilor n-a ţinut cont de vreme

Martie 2005, Steaua - Villarreal
25.000 de spectatori au îndurat timp de 3-4 ore o vreme teribilă. Deşi a nins viscolit, nimeni n-a plecat din tribune, aşteptînd să înceapă meciul, însă, în cele din urmă, acesta a fost reprogramat! (foto 2)

Februarie 2012, Steaua - Twente 0-1
Meci oficial în "16-imile" Europa League. În stadion peste 50.000 de spectatori, chiar dacă s-a jucat pe un frig îngrozitor, temperatura la ora de start fiind de minus 7 grade, iar la final, la miezul nopţii, de minus 12 grade! În ciuda vremii, fanii Stelei au venit la stadion, aducînd în tribune şi copiii, înfofoliţi bine. (foto 3)

6 milioane de euro a încasat Steaua în acest sezon din vînzarea biletelor la meciurile de pe teren propriu, sumă care reprezintă în jur de 60 la sută din bugetul anual al clubului

"N-avem voie să dăm declaraţii şi să ne oprim, că ne amendează" (Iasmin Latovlevici, în drumul de la vestiar spre autocar)

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  28 Martie 2013, 05:06
Postat de memelusha pe 26 Martie 2013, 11:52

sa nu cumva sa raceasca fetele la pruna...

Tare asta cu pruna, mi-a placut!

sas08
sas08  •  26 Martie 2013, 12:20

Aroganta .

memelusha
memelusha  •  26 Martie 2013, 11:52

sa nu cumva sa raceasca fetele la pruna...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează