FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua îşi menajează starul de la tineret » Bicfalvi în pericol de accidentare!

Articol de , - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Revelaţia Stelei din acest sezon a obosit după ce a calificat "naţionala" de tineret în play-off-ul pentru Campionatul European.

Steaua s-a bucurat că Eric Bicfalvi a făcut spectacol la "naţionala" de tineret, dar aproape sigur l-a pierdut pe mijlocaş pentru meciul cu Unirea Urziceni. Închizătorul de 22 de ani a dat un gol şi două pase de gol la 3-0 cu Rusia, după care a fost folosit 30 de minute la returul cu ex-sovieticii, fără însă ca între cele două meciuri să mai fi făcut antrenamente.

Muşchii lui au acumulat oboseală oboseală şi roş-albaştrii vor să-l odihnească în zilele următoare, inclusiv la partida cu Unirea. Motivul? Staff-ul lui Ilie Dumitrescu se teme că Bicfalvi poate risca o leziune musculară dacă e suprasolicitat şi tocmai de aceea azi va face un control medical amănunţit în urma căruia se va ştii cu exactitate ce afecţiune are şi cît trebuie să tea pe margine. El avea înainte de a pleca la lot un început de miozită, un fel de suprasolicitare a muşchiului, care s-a agravat tocmai pentru că a evoluat în ambele jocuri fără a se şi antrena la parametrii normali.

Eric a fost titular din momentul în care Ilie a preluat Steaua în locul lui Dorel Stoica, favoritul lui Victor Piţurcă, şi a avut evoluţii constant bune. Antrenorul are două soluţii la dispoziţie ca să-l înlocuiască sîmbătă, în Bărăgan: Florin Gardoş şi Mihai Răduţ. Primul e stoper, la bază, dar a mai jucat în faţa apărării şi la echipa de club, şi la "naţionala" de tineret, iar al doilea are o singură prezenţă ca mijlocaş defensiv, tot cu Dumitrescu pe bancă, în jocul cu Brăneşti (2-1).

5 meciuri are Bicfalvi în Liga 1 de la startul sezonului. Anul trecut a prins doar 7 partide în întreaga stagiune

6,33 e media notelor luate de Bicfalvi pentru prestaţiile din acest sezon, fiind al 5-lea dintre stelişti la acest capitol

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
daniel_marius
daniel_marius  •  09 Septembrie 2010, 12:09

jusame bolt e pistol cu apa pe langa el!!!! tine-o tot asa puiucu!!!

scandal1
scandal1  •  09 Septembrie 2010, 10:49

viitoru suna bine!!! prezentu? excelent!!!

alpin
alpin  •  09 Septembrie 2010, 07:36

Bicfalvi a mai dat un gol de senzatie, la debutul sau la Steaua. Apoi, a fost "menajat" vreo doi ani!!! Acum ii va fi mai greu sa revina la Unirea II din Ghencea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează