FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Steaua "joacă" 3D! "Roş-albaştrii" îşi filmează meciurile tridimensional!

Articol de , - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Cei din Ghencea au achiziţionat o cameră 3D Full-HD, de 17.000 de euro, şi vor oferi DVD-uri cu imagini tridimensionale de la antrenamente şi chiar de la meciuri.

Steaua e primul club din România care în acest moment filmează meciurile şi antrenamentele primei echipe cu ajutorul unei camere 3D Full-HD. Roş-albaştrii au intrat deja în posesia unei astfel de camere cu care s-a filmat partida cu U Craiova (2-0), de duminică.

Mai mult, s-a filmat şi antrenamentul de dinaintea jocului cu Ştiinţa, dar s-a făcut şi un tur al Muzeului clubului. Toate imaginile au fost puse pe un DVD, iar primii care le-au văzut au fost chiar jucătorii. Aceştia au beneficiat de sistemul 3D Full-HD adus în Ghencea de firma Panasonic: plasmă plus DVD şi ochelari speciale.

Departamentul de marketing al Stelei va oferi aceste DVD-uri şi televiziunilor care vor transmite 3D în România, primele care au anunţat acest lucru fiind ProTV şi OTV. Suporterii care vor avea acasă plasmă şi suport DVD 3D vor putea achiziţiona de la magazinele Stelei DVD-urile cu antrenamentele şi meciurile echipei favorite şi le vor putea viziona din propriul fotoliu.

"Ţinem şi noi pasul cu tehnologia. Acesta e viitorul şi cred că sistemul 3D va avea un impact formidabil. Cred că suporterii noştrii vor primi foarte bine această iniţiativă"
Bobby Durbac, director de marketing Steaua

Sistemul complet costă peste 13.000 de lei
Cîţi bani ar trebui să plătească un suporter pentru a putea vedea acasă imagini în format 3D Full-HD cu echipa favorită? Spre exemplu, sistemul Panasonic adus în Ghencea va fi comercializat la următoarele preţuri: televizor - 9.990 lei, suportul pentru DVD - 2.599 de lei, pereche de ochelari - 549 de lei. În total 13.138 de lei, adică 3.150 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  18 Mai 2010, 11:05

baieti, ala nu se numeste DVD ci Blu-ray

 •  18 Mai 2010, 09:32

mda.. foarte inteligenta strategia: se merge pe modelul Avatar, o porc@r|e de film ajuns cel mai bine vandut din toate timpurile. asa si Steaua noastra, vor sa faca jocul lor 2D sa para tridimensional.. dar n-o sa mearga, pentru ca in fotbal nu-i ca-n filme

amicu
amicu  •  18 Mai 2010, 09:19

liga 1 e de diapozitive nu d 3d

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close