FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, DUMINICĂ, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua joacă bine după Europa! Anul trecut a fost neînvinsă, a scos 11 puncte din 15

Steaua joacă bine după Europa! Anul trecut a fost neînvinsă, a scos 11 puncte din 15
Steaua joacă bine după Europa! Anul trecut a fost neînvinsă, a scos 11 puncte din 15

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 12:27

Roş-albaştrii continuă evoluţiile cu rezultate din grupele Europa League, înregistrînd joi noapte un 0-0 onorabil cu Schalke 04, chiar dacă în statistica partidei nu apare nici o ocazie de poartă în dreptul echipei din Ghencea.

Echipa lui Ronny Levy se gîndeşte acum la meciul de campionat de duminică seară, cu un adversar incomod, Pandurii. Mai ales după eşecul usturător din week-end-ul trecut de la Mediaş, steliştii dau acum de elevii lui Petre Grigoraş, care au planuri mari în acest sezon, drept dovadă depăşesc adversarul de duminică în clasament. Gorjenii sînt pe locul 4 cu 11 puncte, roş-albaştrii pe 6 cu 10 puncte.

O statistică pur comparativă cu anul precedent spune că steliştii au motive să fie încrezători. În sezonul precedent, s-au luptat la pînă în ultimul minut să ajungă în primăvara europeană, după rezultate apreciabile cu echipe tari din Europa. Iar după ce-au revenit în Liga 1, jucătorii lui Gigi Becali n-au pierdut deloc în campionat! Printre victime a fost şi echipa Pandurilor (2-0), dar atunci meciul s-a disputat în Ghencea, nu la Ploieşti. Iată evoluţia scorurilor anul trecut şi rezultatele care dau speranţe roş-albaştrilor pentru campionatul în curs:

1. Liverpool - Steaua 4-1 - Europa League
Steaua - Astra 1-1 - campionat

2. Steaua - Napoli 3-3 - Europa League
Steaua - Sportul 4-2 - campionat

3. Utrecht - Steaua 1-1 - Europa League
Steaua - Pandurii 2-0 - campionat

4. Steaua - Utrecht 3-1 - Europa League
Rapid - Steaua 0-0 - campionat

5. Steaua - Livepool 1-1 - Europa League
Steaua - U Cluj 3-0 - campionat

6. Napoli - Steaua 1-0 - Europa League
Nu s-a jucat nici un meci

Vară rece-caldă
În acest sezon, trupa lui Ronny Levy a avut în campionat un eşec şi o victorie după dubla confruntare din preliminariile Europa League cu bulgarii de la ŢSKA Sofia. După 2-0 cu Zicu şi compania, Steaua a fost învinsă cu 2-1 la Astra. Apoi, după 1-1 la Sofia, echipa lui Becali a învins cu 2-0 pe FCM Tîrgu Mureş.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  16 Septembrie 2011, 12:38

Steaua joaca bine in campionat dupa meciurile din Europa League.... care nu sunt chiar asa de dure. Cand juca in Champions League, pierdeau toate meciurile urmatoare....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează