FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu mai vinde! » Gruparea din Ghencea a vîndut doar o mie de bilete pentru meciul cu Spartak Trnava

Casele de bilete din Ghencea sînt aproape pustii.
Casele de bilete din Ghencea sînt aproape pustii.

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 iulie 2012 21:48

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a mărturisit că pentru meciul cu Spartak Trnava, de joi seară, ”s-au vîndut mai puţin de 1.000 de bilete”.

Steaua intră joi în Europa, cînd întîlneşte, pe Arena Naţională, pe Spartak Trnava. Meciul care va fi transmis în direct pe Antena 1, de la 20:45, nu trezeşte deocamdată un interes prea mare în rîndul fanilor stelişti.

În primele două zile de la punerea în vînzare a tichetelor pentru întîlnirea cu slovacii, lumea nu se înghesuie deloc la case. Informaţia a fost oferită de managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, la sport.ro. "Mai puţin de 1.000 de bilete s-au vîndut!", a spus acesta dezamăgit.

Steliştii au închiriat întreaga arenă şi sperau ca, în cazul în care ar fi vîndut 50.000 de bilete, să obţină aproape 400.000 de euro din comercializarea acestora. Pînă mîine, tichetele se vor găsi la casele de bilete de la stadionul Ghencea, urmînd ca, de marţi, biletele să fie comercializate şi la Arena Naţională.

Preţul biletelor la partida Steaua - Spartak Trnava
Peluze: 20 de lei
Tribuna a II-a: 40 de lei
Tribuna I: 40 de lei
VIP 1: 200 de lei
VIP 2: 100 de lei
VIP 3: 100 de lei

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

MM: "Se formează o mare echipă!"
Mihai Stoica e entuziasmat după victoria steliştilor de la Ploieşti şi anunţă că la Steaua are o nouă echipă redutabilă. "A fost o victorie extraordinară. La golul anulat lui Chipciu, m-am speriat şi, sincer, la 3-2 pentru Astra nu am crezut că mai revenim. Cred că în acest moment se formează o mare echipă la Steaua, chiar dacă am cîştigat în primele două etape la limită", a mărturisit managerul din Ghencea.

Iordănescu: "Sînt multe probleme la Steaua!"
Anghel Iordănescu a văzut meciul cu Astra de pe stadion şi, deşi roş-albaştrii s-au impus, "Generalul" nu e foarte încîntat de jocul Stelei. "Prea multe greşeli în apărarea Stelei. Sper ca şi cei de pe banca echipei să vadă acest lucru şi să-l îndrepte. E bine să dai multe goluri, dar nu e în regulă să primeşti trei la nivelul Stelei", a declarat Iordănescu.

Inbox:
- Mihai Stoica, manager Steaua: "Ce motiv aş avea să nu fiu optimist înaintea partidei cu Trnava? Cred că ne vom califica, sîntem favoriţi, şi nu doar pe hîrtie!"
- Vlad Chiricheş, fundaş Steaua: "E bine că am cîştigat după zece ani la Ploieşti. Am arătat că sîntem o echipă de caracter. Cu slovacii vrem să obţinem un rezultat liniştitor înaintea returului".
- Ciprian Tătăruşanu: "Important e să nu mai luăm goluri în partidele care urmează. Meciul cu Astra a trecut, e bine că l-am cîştigat"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (27)
saviola2_8
saviola2_8  •  30 Iulie 2012, 13:50

urmeaza sa intre detractorii stelei sa ne spun vezi domne ca ei au fani si noi nu parca il vad pe cur ba aia din arad care tine cu 4 echipe, dar de fapt el e doar anti stelist, cum o sa ne explice el ca steaua n-are fani si ca in ani 60 ico oradea era cea mai iubita, si o sa ne spuna el ca rapid avea cateva milioane de fani dar au ghinion cu savraina copos, apoi o sa intre tigruzzu ala, cel mai frustrat ci o roy care o sa-i dea dreptate:)))) vad ca deja clonele boz go riste au inceput vo marea, deci totul e normal pe gsp:))) de fapt mai sunt 4 ZILE pana la meci, nimeni nu se ingheseuia sa vada pe trnava dar tot vor fi 20.000 lejer asa, in ciuda frustratilor! forza steaua! mwahaha:))

catalin47
catalin47  •  30 Iulie 2012, 13:27

continuati sa jucati asa..si sigur se va umple stadionul :| Vati batut joc de STEAUA...jucati numai pentru banii ciobanului SA VA FIE RUSINE

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Iulie 2012, 13:20
Postat de bogdanb_89 pe 30 Iulie 2012, 11:31

da dar atunci cel mai ieftin bilet era 5 lei acum e 20 deci de 4 ori asta ce cam mult pentru un aurolac de canal trebuie sa cerseasca mai mult sau daca ne gandim la tarani din ilfov iara e foarte mult asa ca trage concluzia aaaaa am uitat de cetateni din tribuna aia nu ii trage inima pentru ca iara e mult pentru o echupa cu care tine ocazional in functie de cate trofee castiga

Eu zic ca daca nu ai 20ron in buzunar mai bine stai in fata televizorului.....e mai bine pentru ambele parti.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează