FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu se mai respectă » Brand de 5 stele la hotel de 3 stele!

Aşa arată una dintre camerele în care vor locui steliştii la Constanţa +6   FOTO
Aşa arată una dintre camerele în care vor locui steliştii la Constanţa

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 19:30

Roş-albaştrii sînt de ieri la Constanţa, într-un ministagiu de pregătire şi au fost de acord cu oferta Farului, de a sta într-un stabiliment modest, de doar 3 stele, unde şefii echipei nici n-au avut curajul să lase echipa să mănînce.

După Poiana Braşov şi Antalya, Steaua face şi al treilea cantonament al iernii. De această dată la Constanţa, chiar lîngă plaja Mării Negre. Spre deosebire însă de hotelurile în care a locuit în precedentele două stagii, Alpin la munte şi Royal Holiday şi Mardan Palace în Turcia, de 5 şi 7 stele, acum Steaua a renunţat definitiv la confort şi a acceptat un stabiliment de doar 3 stele.

Cameră de 100 de lei
Ilie Stan şi elevii săi s-au cazat ieri la Flora, din Mamaia, unul dintre hotelurile de mîna a doua de pe litoralul românesc. O parte din hotel a ars în vara lui 2010, motiv pentru care a fost renovat, noua faţă fiind inaugurată în vara trecută, dar chiar şi aşa rămîne un stabiliment mediocru. Preţul unei camere e cel mai bun argument: puţin peste 100 de lei.

Nu există piscină interioară
Hotelul nu numai că e unul modest, dar nici nu are dotări care i-ar fi absolut necesare unei echipe de fotbal într-un cantonament. Nu există centru SPA la Flora şi nici măcar o piscină interioară, singura fiind cea din afara hotelului.

Vezi mai jos o Galerie FOTO
cu steliştii la
recepţia Hotelului Flora

Farul a propus, Steaua a acceptat
Cum s-a ajuns la această variantă? Patronul Farului, Giani Nedelcu, bun prieten cu Ilie Stan, le-a propus celor de la Steaua să joace un amical miercuri pe terenul lor central, să-şi desfăşoare acolo inclusiv antrenamentul de ieri şi tot el le-a oferit ca variantă de cazare hotelul Flora, acceptat fără rezerve. Jucătorii însă au rămas surprinşi şi dezamăgiţi ieri, după ce au ajuns la Constanţa şi au văzut unde vor locui.

Mănîncă în altă parte, la Melody
Tocmai pentru că hotelul în care stau arată rău, şefii şi antrenorii echipei au decis să nu mănînce cele 3 mese zilnice acolo, ci să caute un restaurant în apropiere. Le-a sărit în ajutor unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali din Constanţa, care e proprietarul unui salon de nunţi din Mamaia, Melody, salon care va fi deschis în fiecare zi special pentru ca fraţii Costea şi compania să mănînce.

Hotel unde se răfuiesc interlopii
Locul în care locuiesc steliştii pe Litoral e acelaşi în care au avut loc mai multe evenimente dubioase în trecut. În urmă cu cîţiva ani, la hotelul Flora, două grupuri rivale de interlopi din Constanţa au generat un conflict uriaş, în care mai multe persoane s-au tăiat cu săbiile şi a fost nevoie de intervenţia "mascaţilor". Printre acţionarii hotelului se află primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Altădată stăteau la 5 stele plus
Au mai fost cazuri în care Steaua a mers la Constanţa, fie pentru a juca împotriva Farului, atunci cînd gruparea de pe Litoral se afla în Liga 1, fie pentru meciul cu Valerenga, din 2005, din Cupa UEFA, sau pentru alte amicale. De fiecare dată a ales hoteluri de minimum 4 stele, iar de cele mai multe ori a stat la 5 stele, inclusiv la IAKI, hotelul care îi aparţine lui Gică Hagi şi care e unul dintre cele mai luxoase şi mai scumpe de pe Litoral.

Un fost turist: "Totul e jalnic!"
Pe forumul site-ului viaromania.ro, unde turiştii comentează pe marginea condiţiilor de cazare la diverse hoteluri, în privinţa stabilimentului în care stau steliştii, aproape toate comentariile sînt extrem de nefavorabile. Ultimul mesaj postat datează din 18 octombrie 2011, după ce hotelul a fost renovat: "Personalul se comportă cu clienţii ca şi cum aceştia ar fi ultimii oameni de pe pămînt, într-un cuvînt jalnic. În prima zi, la micul dejun am avut omletă din albuşuri, care la jumătate era nefăcută, şi ceai deja îndulcit, menţionez că am mai cerut zahăr şi mi-a sărit personalul în cap, cum am îndrăznit să mai cer şi zahăr. Am stat doar două nopţi şi nu a venit nimeni să facă curăţenie cît am stat acolo. În concluzie, cazarea la acest hotel a fost jalnică, iar eu nu m-aş mai duce acolo sub nici o formă! NU RECOMAND ACEST HOTEL!".

885 de euro e costul total al stagiului de la Constanţa, de la hotelul Flora, cel mai ieftin la care a stat Steaua în ultimii ani

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (33)
alenb
alenb  •  28 Februarie 2012, 18:49

nu tusesc la 3 stele dar e jenant. Nu tusesc nici daca n-au unde sa se antreneze, se antreneaza si ei pe unde pot.. Nu tusesc nici daca nu pot oferi minime conditii juniorilor, pana la urma cine mai creste jucatori in ziua de azi? Deplasarile se pot face si cu trenul personal sau cu rata. Pana la urma depinde de ce buget dispui si mai ales ce performante iti propui

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Februarie 2012, 18:12
Postat de spectatorul pe 28 Februarie 2012, 15:07

Omule, un club profesionist de fotbal trebuie sa asigure fotbalistilor cele mai bune conditii: de cazare, de hrana, de refacere si de antrenament. Logic, in limita bugetului disponibil, dar daca il intrebi, ciobanul ar zice ca e mai bogat ca sultanul Bruneiului. Tu crezi ca jucatorii de la Barcelona sau Real Madrid, de exemplu, dorm in moteluri? Sunt convins ca in deplasari stau numai la hoteluri de 5 stele. Da, e o fita, dar e necesara ca jucatorilor sa le fie gandul numai la fotbal.

Comentariul tău...Eu inteleg foarte bine ce vrei tu sa spui ca doar nu m-am nascut ieri, dar nu crezi totusi ca este exagerata reactia, parca statea acolo o luna si parca trei stele ar ficamping, asa era "zugravit tabloul" !! Nu cred ca exista hoteluri de 5 stele deschise acum pe litoral asa ca pot fi si mai modesti ca nu joaca maine cu Ajax ! E valabil pentru toate nu numai in cazul de fata !

terminatorul2
terminatorul2  •  28 Februarie 2012, 18:07
Postat de booba pe 28 Februarie 2012, 16:31

Am citit tot articolul dar nu mi-am dat seama despre ce "brand de cinci stele" e vorba in titlu.

Prosti ca tine , nu au cum sa inteleaga

Vezi toate comentariile (33)
Comentează